Evert van de Veen evenement 0 reactie(s) za 12 maart 2022, 17:04

Orgelconcert Evert van de Veen in de Emmaüskerk Barneveld

BARNEVELD – Op zaterdag 26 maart om 20.00 uur zal Evert van de Veen een orgelconcert geven op het Walcker orgel in de Emmaüskerk te Barneveld, Groen van Prinstererlaan 2 (voorheen Bethelkerk) Het zal het eerste orgelconcert zijn na de renovatie van de kerk en de opknapbeurt van het orgel. Door de renovatie van de kerkzaal is er een mooie akoestiek in de kerk ontstaan waardoor de klank van het orgel ook is verbeterd.

Evert zal een boeiend programma ten gehore brengen met werken van Bach, Reger, Franck, van den Berg, de Wolf, de Jager, Renzi en Bastiaans. Evert van de Veen is organist van de Gereformeerde kerk te Voorthuizen en van de Hervormde kerk (PKN) te Putten. Jaarlijks geeft hij concerten in Nederland. Ook gaf hij concerten in Hongarije, Duitsland, België en Australië.

Er zijn meerdere CD’s van hem verschenen. In het jaar 2021 bracht hij een nieuwe CD op de markt als titel “Met een knipoog naar”….. Hij liet zich daarbij inspireren door beroemde componisten zoals Bach, Mendelssohn, Franck en Reger. In de landelijke pers wordt deze CD zeer positief gerecenseerd.

Evert is ook dirigent van koren in Staphorst, Putten, Ederveen, Elspeet en Doorn.

De entree prijs voor het orgelconcert in Barneveld bedraagt € 10,00 Kinderen tot 15 jaar € 5,00
In de voorverkoop bedraagt de entreeprijs € 8,00

Plaatsen in de voorverkoop reserveren kan door een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van Naam en leeftijd. Er wordt dan een mail gestuurd met de betalingsgegevens.

Voor meer info: zie www.evertvandeveen.nl

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons