Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 26 maart 2021, 18:33

Oudere dame in Veenendaal hard ten val na beroving van haar tas

VEENENDAAL – Politie Veenendaal is op zoek naar getuigen die hebben gezien dat een op het Doctor Slotemaker de Bruïneplein een oudere dame is beroofd van haar tas door een opzittende van een scooter. De dame kwam door de beroving hard ten val. Deze laffe daad vond plaats op vrijdag 26 maart, omstreeks 17:50 uur.

Nadat het 69-jarige slachtoffer geld pinde bij een geldautomaat tegenover de Jumbo aan de Doctor Slotemaker de Bruinestraat, deed ze nog boodschappen bij de nabijgelegen groenteboer. Vanaf daar is ze op haar fiets gestapt en richting de W.C. Beremansstraat gereden. Daar werd de vrouw beroofd van haar tas door een jongeman met kort haar. Ze kwam hierbij ten val, waarbij ze een hoofdwond opliep. De verdachte is op een scooter weggevlucht in de richting van de de W.C. Beeremansstraat.

Door een getuige werd een jongen op een scooter gezien die zich verdacht ophield bij de betreffende pinautomaat. Mogelijk dat de verdachte er al enige tijd stond.

Iets gezien?
Heeft u iets gezien van deze brutale straatroof? Of heeft u videobeelden van het incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons