Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:00:45 Zorgcentrum Liemerije Hunneveldweg 6903ZN Zevenaar 97736 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-113

Ambulance 07-113

woensdag 12 augustus 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 12|08

BARNEVELD - Bij de Wijnwinkel Barneveld aan de Amersfoortsestraat heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 12 augustus brand gewoed. Achterin de winkel waren flinke vlammen te zien nadat de deur geforceerd was door de brandweer. De brand werd al snel opgeschaald om meer wagen ter plekke te krijgen. Het vuur was snel onder controle maar de rook en roetschade in het pand is aanzienlijk.

 

Bij een naastgelegen garagebedrijf zijn diverse auto's uit voorzorg verplaatst. Op het dak is de isolatie aan de achterzijde verwijderd. De brand is doorgeslagen naar het dak. Over de oorzaak van ...

VANDAAG 12|08

NIJKERK - Dinsdagavond 11 augustus rond 22.30 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de rijksweg A28 in Nijkerk. Een auto is door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en in een greppel beland.

 

De bestuurder van de auto is door het ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen en daarna overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. Hoe het ongeval exact heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De auto zal worden geborgen door een bergingsbedrijf.

GISTEREN 11|08

DE KLOMP - Dinsdagavond 11 augustus rond 18.50 uur was brand ontstaan in het dak van een woning aan de Dokter Hoolboomweg in De Klomp.

 

Mogelijk is blikseminslag de oorzaak van de brand geweest. De brandweer had het vuur snel geblust en voor zover bekend raakte niemand gewond.

DONDERDAG 06|08

AMERSFOORT - Er zijn bij politie Amersfoort meerdere meldingen binnengekomen van een persoon die de inhoud van uw fietstas vingervlug ontvreemd. Met name bij dames op leeftijd is dit al een paar keer gebeurd.


Een dame had haar handtas met portemonnee in haar fietstas gedaan en vervolgens afgesloten met een gesp. Terwijl ze voor een druk kruispunt stond te wachten voelde ze een korte ruk aan de zijkant van haar fiets, bij omkijken was er niets te zien. Bij thuiskomst bleek de inhoud van haar fietstas te zijn weggenomen.

DONDERDAG 06|08

LEUSDEN - Een ruzie tussen een 47-jarige man uit Amersfoort en zijn vriendin ontaardde op 26 maart van dit jaar in zo'n heftige ruzie in haar woning aan de Larikslaan in Leusden, dat de man zijn vriendin met een mes stak. De 46-jarige vrouw werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis en overleed diezelfde avond aan haar verwondingen.

 

Na het steekincident bekende de verdachte direct tegenover de politie zijn vriendin te hebben gestoken. De twee hadden begin 2019 een relatie gekregen die vanaf januari 2020 verslechterde. Op 26 maart liep de ruzie zo op dat de man besloot de ...

Meer artikelen