Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:02:42 Detmarlaan 6711MP Ede 133920 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-111

Ambulance 07-111

vrijdag 30 oktober 2020
TOP NIEUWS

GISTEREN 29|10

LUNTEREN - Donderdagavond omstreeks 18.30 uur is op de Renswoudsetraatweg in Lunteren een brommerrijder hard ten val gekomen. De brommerrijder is gewond geraakt en met een ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

 

De man knalde tegen een boom , hoe dit kwam is onbekend maar mogelijk heeft het slechte zicht door de regen er mee te maken.

GISTEREN 29|10

EDE - Donderdagavond 29 oktober rond 18.25 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietsster aan de Hakselseweg in Ede.

 

Het ongeval gebeurde op de kruising met de Klaphekweg. Bij de aanrijding raakte de fietsster gewond. Het slachtoffer werd na behandeling van het ambulancepersoneel overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.

 

Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat er exact gebeurd is.

GISTEREN 29|10

BARNEVELD - Op de Scherpenzeelseweg in Barneveld is donderdagmiddag een ongeval gebeurd. De hulpdiensten werden rond twee uur opgeroepen voor een aanrijding nabij de Engelsestadweg. Een personenauto klapte achterop een auto met aanhanger.

 

Bij het ongeval raakte in elk geval één persoon gewond. Door het ongeval ontstond enige vertraging op de Scherpenzeelseweg. Door de klap kwam de aanhanger klem te zitten tussen de twee auto's, de schade hierdoor is groot. Omdat er mogelijk sprake was van een autobrand werd ook de brandweer opgeroepen, echter bleek dit niet het geval te zijn.

...

DINSDAG 20|10

AMERSFOORT - Op maandag 19 oktober omstreeks 17.30 uur heeft er een zware mishandeling plaatsgevonden op het Neptunesplein in Amersfoort. Hierbij is slachtoffer door de verdachte onder andere tegen zijn hoofd geschopt.


De verdachte is aangehouden en het onderzoek loopt. Ook heeft hij kort daarvoor 2 vrouwen vol in het gezicht gespuugd. Hiervan is in ieder geval 1 aangifte van gedaan. Naar de andere vrouw is de politie nog op zoek.

DINSDAG 20|10

VEENENDAAL - Zondag 18 oktober 2020, tussen 13:00 uur en 14:00 uur is een 86-jarige bewoonster van de Rederijkers het slachtoffer geworden van een babbeltruc.


De 86-jarige kreeg zondagmiddag bezoek van 2 vrouwen. De beide vrouwen verklaarden dat zij langskwamen omdat mensen eenzaam zijn vanwege het Corona virus. De vrouwen wilden ook wel boodschappen voor haar doen. Nadat één van de 2 vrouwen van het toilet kwam vertrokken de beide vrouwen. Kort hierna constateerde de 86-jarige dat zij wat sieraden miste.


Signalement van de vrouwen:
-Nette vrouwen
-Beiden slank
-Knappe vrouwen
-Leeftijd ...

Meer artikelen