Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:41:30 Smidsallee 6994BJ De Steeg 69711 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-101

Ambulance 07-101

vrijdag 20 september 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 20|09

AMERSFOORT - In de nacht van donderdag op vrijdag 20 september omstreeks 00.15 uur is de brandweer gestuurd naar de Ringslang in Amersfoort. Daar werd de buurt en de eigenaar zelf uit hun slaap gehouden door het alarm van een dienst voertuig van Rijkswaterstaat.

 

Er kwam een vreemde geur uit een compartiment met electronica. De brandweer heeft de deksel van het compartiment los gemaakt en uiteindelijk de oorzaak gevonden. De brandweer heeft stekkers losgehaald om de kortsluiting op te lossen en het alarm stil te krijgen.

VANDAAG 20|09

AMERSFOORT - Donderdagavond rond 23:00 uur zijn de hulpdiensten groots uitgerukt na een steekpartij nabij winkelcentrum Nieuwland aan de Zonnewijzer in Amersfoort. Bij de steekpartij zou één persoon gewond zijn geraakt. Voor de behandeling van het slachtoffer werd ook een traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen.

 

De politie heeft het gebied groots afgezet en doet onderzoek. Bij zowel het winkelcentrum als bij het skatepark is de omgeving afgezet.

 

Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zou nog op zoek zijn naar twee verdachten.

...

GISTEREN 19|09

AMERSFOORT - Donderdagmorgen 19 september heeft de politie aan de Coningstraat in Amersfoort, tegenover de Flint, een woning met een wietplantage ontruimd. Het gaat om een monumentale woning aan Hofje Armen de Poth. Hoeveel wietplanten er in de woning stonden is nog niet bekend. De politie heeft een speciaal team laten komen die de wiet kwekerij heeft ontmanteld.

Volgens getuigen is er iemand aangehouden. Of het om de bewoner van de woning gaat is niet duidelijk, de politie media desk kon hierover nog niks zeggen.

MAANDAG 16|09

AMERSFOORT - De afgelopen week zijn er 14 woninginbraken opgenomen in Amersfoort waaronder 5 pogingen. De meeste inbraken vonden plaats in Schothorst-Noord.

 

De inbraken vonden vooral in de nachtelijke uren plaats. De meest gebruikte werkwijze was het openbreken van een raam of het ingooien van een ruit.

 

Mocht u getuige zijn geweest van een van de genoemde woninginbraken of heeft u camerabeelden, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

VRIJDAG 13|09

NIJMEGEN - De tbs'er uit de Nijmeegse Pompekliniek die donderdagmiddag tijdens een begeleid verlof ontsnapte, is een Barneveldse 42-jarige kindermisbruiker die in 2013 is veroordeeld. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie. Een gespecialiseerd opsporingsteam van de politie is bezig met een klopjacht om de man op te sporen.
 

De ontsnapte pedofiel misbruikte in het verleden zes minderjarige meisjes. Hij kreeg daarvoor in 2013 tbs met dwangverpleging opgelegd. Deskundigen meldden destijds dat bij de verdachte sprake was van een hoog risico op terugval.

 

Donderdagmiddag ...

Meer artikelen