Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:54:27 Leusden 9353 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-123

Ambulance 09-123

zondag 24 januari 2021

Archief

Agenten in kogelwerende vesten doen inval in loods Kootwijkerbroek

Gemaakt: Zondag, 20 september 2020 17:40

KOOTWIJKERBROEK - Agenten in kogelwerende vesten hebben zondagmiddag 20 september een inval gedaan in twee loodsen aan de Oude Essenerweg in Kootwijkerbroek. De agenten uit Ede en Barneveld kregen hulp van een bijstandsteam en boven de locatie vloog een politiehelikopter.

 

De reden van de inval is nog onduidelijk maar omstanders spreken over een meth lab. Voor zover nu bekend is er niets in de loodsen aangetroffen. In dezelfde omgeving zijn in het verleden al meerdere drugslaboratoria aangetroffen.

Bewoner Govert Flinckstraat lichtgewond bij bluspoging brandende kliko

Gemaakt: Zondag, 20 september 2020 18:12

AMERSFOORT - Omstreeks 17:35 uur kreeg de brandweer een melding van een brand op de Govert Flinckstraat in Amersfoort.

 

Eenmaal ter plaatse was er een rookontwikkeling te zien over de wijk. Het bleek te gaan om een kliko die in brand stond bij een tuin van een woning. De brandweer was snel ter plaatse en kon de brand snel blussen. Bij de brand raakte een bewoner licht gewond nadat hij de brand probeerde te blussen.

Auto vliegt terras op van pannenkoekenhuis Den Strooper in Arnhem

Gemaakt: Zondag, 20 september 2020 18:25

ARNHEM - Zondagmiddag 20 september rond 17.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Koningsweg - N311 in Arnhem. Een auto is door een heg heen geschoten en op het terras van pannenkoekenhuis Den Strooper tot stilstand gekomen.

 

Het terras van het pannenkoekenhuis, dat langs een rotonde ligt, was op het moment van het ongeluk vol. De verwondingen vallen mee, alleen de bestuurster raakte lichtgewond. De bestuurder werd behandeld in een ambulance waarna deze is overgebracht naar het ziekenhuis.

Bezorgscooter en bezorger op fiets met elkaar in botsing op de Puntenburgerlaan in Amersfoort

Gemaakt: Zondag, 20 september 2020 18:38

AMERSFOORT - Zondag omstreeks 18:10 uur kregen de hulpdiensten een melding van een aanrijding letsel op de Puntenburgerlaan in Amersfoort. Een bezorgscooter zou met een fietser op een bezorgfiets op het fietspad in botsing zijn gekomen. Hoe dit is gekomen is vooralsnog niet duidelijk.

 

Ambulancepersoneel is ter plaatse om een slachtoffer te controleren. Er hoefde er gelukkig niemand mee naar het ziekenhuis. Zowel de scooter als de fiets raakte licht beschadigd.

Jongeman op Kreidler knalt tegen zijkant bestelwagen

Gemaakt: Zondag, 20 september 2020 19:29

LUNTEREN - Op de Westzoom in Lunteren is zondagavond rond 18:30 uur een ongeval gebeurd. Een jongeman op een oude Kreidler knalde in de zijkant van een Caddy. De bestuurder van de Caddy verleende geen voorrang.

 

De jongeman is door de ambulance verpleegkundige onderzocht en met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een meisje achterop de brommer raakte niet gewond maar is wel met de ambulance en de jongen naar het ziekenhuis gegaan. De automobilist raakte niet gewond, hij had wel schade aan de auto.

Automobilist in Lunteren raakt van zandpad en botst tegen boom

Gemaakt: Maandag, 21 september 2020 16:23

LUNTEREN - Op de Vijfsprongweg in Lunteren is maandagmorgen 21 september rond 07:35 uur een ongeval gebeurd. Een automobilist met een passagier raakte van het zandpad af, belandde half in een tuin en ramde enkele paaltjes. Hierna kwam hij tegen een boom tot stilstand.

 

Voor de inzittenden kwamen twee ambulances ter plaatse. Beiden raakte gewond bij de eenzijdige aanrijding. De schade aan de auto is aanzienlijk.

Grote politie inzet in Kootwijkerbroek was na melding mogelijk confrontatie tussen personen met wapens

Gemaakt: Maandag, 21 september 2020 16:29

KOOTWIJKERBROEK - Agenten in kogelwerende vesten hebben zondagmiddag 20 september een inval gedaan in twee loodsen aan de Oude Essenerweg in Kootwijkerbroek. De agenten kregen hulp van een bijstandsteam en boven de locatie vloog een politiehelikopter.

 

De politie deed deze inval na een melding dat er misschien een confrontatie zou plaatsvinden tussen verschillende personen waarbij mogelijk wapens zouden worden gebruikt. Omdat de politie niet wist wat ze konden verwachten hebben ze behoorlijk opgeschaald met tien auto's en een helikopter. Er bleek niets aan de hand te zijn en ze hebben niets aangetroffen en niemand aangehouden.

Politie houdt tieners uit Amersfoort aan voor steekpartij Hoevelaken

Gemaakt: Maandag, 21 september 2020 16:44

HOEVELAKEN / AMERSFOORT - In de zaak van het steekincident Hoevelaken in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 augustus heeft de politie een 16-jarige en een 17-jarige verdachte uit Amersfoort aangehouden.

 

Dit betreft niet één van de personen waarvan de politie eerder beelden heeft laten zien in het programma Opsporing Verzocht. De politie onderzoekt de betrokkenheid van beide jongemannen bij het incident. Het onderzoekt loopt nog. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

 

De aanleiding van de steekpartij op de De Brink in Hoevelaken zou een conflict tussen meerdere jongeren zijn. De ruzie zou die nacht worden 'opgelost'. Het slachtoffer zou met de ruzie niets te maken hebben gehad en willekeurig zijn neergestoken.

Man (39) slachtoffer van gewelddadige straatroof op de Ruisseveen in Veenendaal

Gemaakt: Maandag, 21 september 2020 17:59

VEENENDAAL - Zondagavond 20 september 2020 rond 23.00 uur is een 39-jarige man uit Veenendaal slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof nabij het honden-uitlaatveld op de Ruisseveen.


Het slachtoffer werd door twee mannen op een scooter benaderd. Zij bedreigden het slachtoffer om zijn spullen af te geven. Hierbij schuwden zij geen geweld. De twee verdachten gingen er op hun scooter vandoor in de richting van de woonwijk en voetbalclub GVVV. Het slachtoffer is zelfstandig naar het ziekenhuis gegaan.

 

Help mee met politieonderzoek
De politie heeft het incident in onderzoek en zoekt getuigen. Heeft u gezien wat er zich afspeelde nabij het hondenuitlaatveld Ruisseveen? Of heeft u mogelijk camerabeelden rond het tijdstip van 23.00 uur waarop het incident of de scooter met de verdachten is te zien? Wij komen graag met u in contact. Ook zijn wij op zoek naar twee fietsers die het incident mogelijk hebben gezien. Bent u of kent u hen? We horen graag van u! Bel 0900 8844. Anoniem melding doen kan ook via www.meldmisdaadanoniem.nl

Traumahelikopter landt voor medische noodsituatie op parkeerplaats in Hoevelaken

Gemaakt: Maandag, 21 september 2020 19:24

HOEVELAKEN - Maandagmiddag, even na 16:30 uur, zijn twee traumahelikopters opgeroepen in verband met een medische noodsituatie aan de Weidelaan in Hoevelaken. Uiteindelijk is de helikopter komend uit Amsterdam geland op een parkeerplaats aan de Weidelaan. De politie heeft het medisch personeel naar een woning aan de Weidelaan gereden. Eén persoon is op brancard met de ambulance meegenomen.

 

De helikopter is met tussenlandingen op vliegveld Hilversum en Amsterdam Umc locatie AMC uiteindelijk op Amsterdam UMC locatie VUmc geland. Mogelijk is er op vliegveld Hilversum getankt en een meegereden traumarts weer bij het AMC opgehaald.

Overvaller (16) van Restaria Zuid in Veenendaal door omstanders in de kraag gegrepen [update]

Gemaakt: Maandag, 21 september 2020 20:27

VEENENDAAL - Een 16-jarige jongen uit Kesteren is maandagavond 21 september op heterdaad aangehouden nadat hij een snackbar aan de Doctor Colijnstraat had overvallen. Moedig optreden door meerdere alerte burgers zorgde ervoor dat de verdachte werd gepakt en kon worden overgedragen aan de politie.


Rond 19.45 uur kwam de overvaller met een bedekt gezicht de zaak binnen en bedreigde een medewerker met een mes. Met de inhoud van de kassa ging hij er vandoor en vluchtte op een fiets. De snackbarmedewerker rende de straat op en herkende daar een vaste klant, die op zijn racefiets achter de verdachte aan ging.

 

Omwonenden gealarmeerd
Door te roepen alarmeerde de achtervolger verschillende buurtbewoners in de omgeving van de De Savornin Lohmanstraat en de Kerkewijk. Meerdere mensen gingen de straat op en gingen ook achter de overvaller aan, te voet of op de fiets. Een bewoner stapte in de auto. Verschillende achtervolgers zagen het mes en hoorde de vluchtende verdachte dreigementen uiten.

 

Aanrijding
Intussen reed de verdachte zich klem in een doodlopende straat en keerde om, de Da Costastraat in. De achtervolgende automobilist zag hem op zich afrijden en probeerde de jongen klem te rijden. Daarbij tikte hij de verdachte aan met zijn auto, waardoor deze viel. Vervolgens stapte de man uit en greep de jongen vast. Met hulp van andere achtervolgers hield hij de verdachte vast tot de politie arriveerde. Naast de verdachte werden het mes en een zak met geld aangetroffen.

 

Onderzoek
De jongen is overgebracht naar het politiebureau, waar hij werd onderzocht door ambulancemedewerkers op eventuele verwondingen. Zijn moeder is op de hoogte gebracht. De politie heeft direct een onderzoek in gesteld en inmiddels zijn al enkele getuigen gehoord. Andere getuigen moeten nog worden gehoord. Het onderzoek wordt voortgezet. In overleg met de officier van justitie is besloten dat de automobilist niet wordt vervolgd.

Politie Leusden zoekt overvaller van supermarkt Jumbo in winkelcentrum De Biezenkamp

Gemaakt: Maandag, 21 september 2020 20:35

LEUSDEN - Een supermarkt aan de Biezenkamp is maandagavond 21 september overvallen. Een nog onbekende dader bedreigde een caissière met een steekwapen. Met onbekende buit verliet hij de zaak, waarna hij wegrende in de richting van de Lidl op de Biezenkamp. Vlak na de overval werd hij nog gezien op het Vlierplein bij de Marcuskerk.

 

De politie kreeg omstreeks 19.45 uur een melding dat er een overval was geweest. Diverse eenheden gingen er op af en keken in de omgeving uit naar de verdachte. Via een Burgernetmelding werd omwonenden gevraagd om mee te kijken. De verdachte werd helaas niet meer aangetroffen.

 

Signalement
De overvaller heeft het volgende signalement:

  • jongen
  • leeftijd: 16 tot 18 jaar
  • lengte circa 1.75 meter
  • licht getinte huidskleur
  • droeg een zwarte jas met capuchon en een zwarte broek
  • had daaronder een blauw T-shirt
  • droeg sportschoenen
  • had blauwe handschoenen aan
  • had donkere sjaal of mondkapje voor zijn mond

 

Uw tip!
De politie is direct een onderzoek gestart en heeft sporen veiliggesteld. Voor het onderzoek komt de politie graag in contact met mensen die iets hebben gezien dat in verband kan worden gebracht met de overval of die de verdachte herkennen van de beschrijving. Hebt u deze of andere informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44. Anoniem melden kan ook, via www.meldmisdaad.nl of 0800 – 7000.

Auto belandt in de sloot tijdens dichte mist in Wageningen

Gemaakt: Dinsdag, 22 september 2020 15:36

WAGENINGEN - Op de Zijdvang in Wageningen is dinsdagochtend 22 september een auto in een sloot terecht gekomen. De automobilist kwam vanaf de Lawickse allee en reed de Zijdvang op. Daar belandde hij in een mistbank, de chauffeur zag niets meer en probeerde nog te stoppen. Hij raakte vervolgens in de berm waarna hij op de zijkant in de sloot tot stilstand kwam.

 

Gelukkig hield de bestuurder geen letsel over aan dit hachelijke avontuur. De berger heeft met veel moeite de auto uit de sloot kunnen krijgen. De schade viel op het oog erg mee

 

Nadat de chauffeur een klein stukje had proef gereden, werd besloten het voertuig naar de zaak in Wageningen te rijden. Daar zal een afspraak gemaakt worden met de garage.

Politie doet onderzoek naar autobrand aan de Sterkenburg in Ede

Gemaakt: Dinsdag, 22 september 2020 15:59

EDE - In de nacht van maandag op dinsdag 22 september 2020 is brand ontstaan in een geparkeerde auto aan de Sterkenburg in Ede. Volgens 112 Meldingen Ede kwam de alarmering om 02:40 uur binnen.

 

De brandweer heeft het vuur geblust, maar de auto is van binnen helemaal uitgebrand. Om de oorzaak van de autobrand te kunnen achterhalen, wordt onderzoek gedaan door specialisten. Het gebied rondom de auto is met linten afgezet.

Brand in schuur bij camping 't Rakkertje in Otterlo

Gemaakt: Dinsdag, 22 september 2020 16:16

OTTERLO - Dinsdagmiddag 22 september rond 14.30 uur is brand ontstaan in een schuur op het terrein van camping 't Rakkertje aan de Koeweg in Otterlo.

 

Hoe de brand in de schuur is ontstaan, is niet duidelijk. De brandweer werd groots ingezet om de brand onder controle te krijgen.

Brommerrijder gewond bij botsing met auto op de Bovenbuurtweg in Ede

Gemaakt: Dinsdag, 22 september 2020 16:37

EDE - Dinsdagmiddag 22 september rond 15.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en brommer op de Bovenbuurtweg in Ede.

 

De brommerrijder is bij het ongeval gewond geraakt en na controle in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto kwam uit een uitrit van af het Technova College terrein waarbij de bestuurder van de auto de brommerrijder over het hoofd heeft gezien.

Motorrijder zwaargewond bij aanrijding met auto op de Galvanistraat in Ede

Gemaakt: Dinsdag, 22 september 2020 17:43

EDE - Dinsdagmiddag 22 september rond 17.20 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Galvanistraat in Ede.

 

Een motorrijder werd aangereden door een automobilist en raakte daarbij zwaargewond. Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team is opgeroepen voor medische ondersteuning. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Buren ontdekken autobrand aan de Doornlaan in Ede

Gemaakt: Woensdag, 23 september 2020 06:52

EDE - In de nacht van dinsdag op woensdag 23 september, rond 0.50 uur, is brand ontstaan in een personenauto aan de Doornlaan in Ede.

 

Buren ontdekten de brand en zijn met een tuinslang begonnen met blussen. De brandweer heeft nacontrole gedaan en heeft de accu afgekoppeld. Bij controle van het voertuig zijn aanmaakblokjes gevonden op het voorwiel.

Veel schade na vernielingen bij nieuwbouw sporthal De Eng in Voorthuizen

Gemaakt: Woensdag, 23 september 2020 16:13

VOORTHUIZEN - De nieuwbouw van ontmoetingscentrum en sporthal De Eng aan de Rochetstraat in Voorthuizen heeft door vandalisme flinke schade opgelopen. In de nacht van maandag op dinsdag hebben één of meerdere personen de zonnepanelen op het dak, installaties en andere onderdelen bespoten met pur en verf waardoor deze onherstelbaar zijn vernield. De schade is groot.


De gemeente heeft aangifte gedaan bij de politie. Wethouder Didi Dorrestijn-Taal .,,We zijn behoorlijk overdonderd en boos. Onbegrijpelijk dat iemand of een groep personen het nodig vond om een sporthal en ontmoetingscentrum te slopen. Een complex dat gebouwd wordt voor alle Voorthuizenaren: een plek voor jeugd, ouders, opa's en oma's, buren, vrienden et cetera."


Iedereen die iets heeft opgemerkt roepen we op contact op te nemen met de politie: tel 0900-8844.

Bestelbus knalt op kerende auto aan de Leusderweg in Amersfoort

Gemaakt: Woensdag, 23 september 2020 16:22

AMERSFOORT - Woensdagmorgen 23 september rond 11.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Leusderweg in Amersfoort.

 

Een automobilist wilde een parkeerhaven uitrijden. Toen hij zijn auto 180 graden wilde draaien op de weg, kon een bestelbus deze niet meer ontwijken en knalde vol op de auto.

 

De schade aan beide voertuigen is flink, maar gelukkig raakte niemand gewond.

Fietser aangereden door vrachtwagen op kruising in Ede

Gemaakt: Woensdag, 23 september 2020 16:29

EDE - Woensdagmiddag 23 september rond 12.45 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en vrachtwagen op de kruising van de Lunterseweg met de Stakenberg in Ede.

 

De fietser is bij de aanrijding gewond geraakt en is na behandeld in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. In eerste instantie sprak de politie over een voetganger, uiteindelijk bleek het te gaan om een fietser.

Vrouw bekneld in auto na aanrijding op de Westzoom in Lunteren

Gemaakt: Woensdag, 23 september 2020 16:41

LUNTEREN - Op de Westzoom met de Klomperweg in Lunteren is woensdagmiddag rond 16:15 uur een ongeval gebeurd. Twee auto's kwamen in botsing op de kruising door een voorrangsfout.

 

In elk geval raakte een persoon een vrouw gewond. De brandweer moest er aan te pas komen om haar te bevrijden. Afgelopen zondag ging het op de kruising ook al mis toen een bestuurder van een Kreidler in de zijkant van een auto botste. De kruising is door het ongeval volledig afgesloten. Beide auto's moeten afgesleept worden door een bergingsbedrijf. De westzoom blijft voorlopig dicht vanwege verkeersonderzoek door de VOA.

Derde verdachte aangehouden voor steekpartij op de De Brink in Hoevelaken

Gemaakt: Woensdag, 23 september 2020 16:54

HOEVELAKEN - Voor het steekincident in de nacht van 7 op 8 augustus heeft de politie op 22 september een derde verdachte aangehouden. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Amersfoort. Op 21 september hield de politie nog twee verdachten aan.

 

Het incident kreeg aandacht in het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht, dit leverde meerdere tips op. Vanavond vraagt het Utrechtse opsporingsprogramma Bureau Hengeveld aandacht voor deze zaak. Het onderzoek naar het geweldsincident waarbij een 18-jarige jongen gewond raakte loopt door. De politie onderzoekt de betrokkenheid van de drie verdachten bij het incident. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

 

Zie ook:

Inbraak bij Douglas in winkelcentrum Kronenburg Arnhem

Gemaakt: Woensdag, 23 september 2020 17:33

ARNHEM - In de nacht van dinsdag op woensdag 23 september, omstreeks 04.45 uur, heeft er een inbraak plaats gevonden in winkelcentrum Kronenburg bij het filliaal van de Douglas.

 

De politie is dringend op zoek naar getuigen. Heeft u vannacht iets gezien wat zou kunnen helpen om deze zaak op te lossen, neem dan direct contact op via telefoonnummer 0900-8844. Bent u woonachtig rondom het winkelcentrum Kronenburg en heeft u een camera hangen, neem dan ook contact op.

Gewonden na schietpartij bij winkelcentrum in Arnhem-Zuid

Gemaakt: Woensdag, 23 september 2020 18:48

ARNHEM - Bij een winkelcentrum aan de Oostburgwal in Arnhem-Zuid zijn woensdagmiddag 23 september schoten gelost. Daarbij zijn vermoedelijk twee gewonden gevallen. De hulpdiensten zijn ter plaatse en boven het winkelcentrum hangt een politiehelikopter. De politie is op zoek naar drie verdachten.


De melding over het schietincident in de wijk De Laar kwam om 17.37 uur binnen bij de politie. De politie en ambulance gingen daarop richting het winkelcentrum. Over de toestand van de twee gewonden is nog niets bekend.


Het is nog onduidelijk wat er precies is voorgevallen. Na het incident renden drie personen weg richting de Bredasingel, aldus de politie. Het gaat in ieder geval om twee getinte jongens, van wie er één een ontbloot bovenlijf heeft. De ander draagt een zwart trainingspak, terwijl de derde persoon een zwarte bodywarmer en blauwe trainingsbroek draagt.

 

De politie vraagt mensen die de vluchters zien om 112 te bellen. "Spreek de personen niet zelf aan", aldus de politie.

Fietsster gewond bij aanrijding met auto op de Tarthorst in Wageningen

Gemaakt: Donderdag, 24 september 2020 15:52

WAGENINGEN - Op de Tarthorst in Wageningen is donderdagmorgen 24 september 2020 een fietsster aangereden door een automobilist.


Een vrouw die haar kind had afgezet op school verleende voorrang aan een auto van rechts. Op dat moment wilde een fietsster tussen beide voertuigen door fietsen, op dat moment trok de automobilist die voorrang op. Zij had de vrouw op de fiets niet opgenerkt.


Het slachtoffer is met onder andere letsel aan haar hoofd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Veel rook bij uitslaande schuurbrand in het Soesterkwartier Amersfoort

Gemaakt: Donderdag, 24 september 2020 16:04

AMERSFOORT - Donderdagmiddag 24 september woedde een uitslaande brand in een schuur van een woning aan de Tulpstraat in de wijk Soesterkwartier in Amersfoort. Volgens 112 Meldingen Amersfoort werden de hulpdiensten om 12:40 uur opgeroepen.

 

De brandweer schaalde op naar 'middel brand' waardoor meerdere wagens van de brandweer konden worden ingezet om de brand onder controle te krijgen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend. Omliggende panden zijn door de brandweer ontruimd.

Motorrijder zwaar gewond bij aanrijding met auto op de Wesselseweg in Kootwijkerbroek

Gemaakt: Donderdag, 24 september 2020 16:20

KOOTWIJKERBROEK - Op de Wesselseweg in Kootwijkerbroek is donderdagmiddag 24 september rond 14:45 een motorrijder aangereden door een automoblist.

 

Het ging mis toen de man de Wesselseweg wilde oversteken naar de Horselerweg. Een automobilist op de Wesselseweg kon hem niet meer ontwijken. Hij raakte bij het ongeval zwaargewond en is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Vanwege verkeersonderzoek door de verkeersspecialisten van de politie (VOA) is de weg dicht tussen de Wencopperweg en de Esvelderweg.

Verdachte (24) opgepakt voor schietpartij aan de Oostburgwal in Arnhem

Gemaakt: Donderdag, 24 september 2020 17:02

ARNHEM - Op woensdag 23 september vond rond 17.30 uur een schietincident plaats op een parkeerterrein aan de Oostburgwal in Arnhem. Bij het schietincident raakte een 19-jarige man uit Arnhem gewond. Later op de avond werd een 24-jarige man uit Arnhem aangehouden voor betrokkenheid bij het incident.


De verdachte werd aangehouden op Burgermeester Matsersingel, nadat hij daar onwel werd aangetroffen. Zijn betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht. Ook waren meerdere verdachten betrokken bij het schietincident. Naar hen is de politie nog op zoek. Ook het slachtoffer van de schietpartij is aangehouden voor openlijke geweldpleging.

 

Aanleiding schietincident wordt onderzocht
De aanleiding voor het schietincident is nog niet bekend. Het lijkt erop dat er een korte vechtpartij vooraf ging aan het schietincident. Er zijn meerdere auto's in beslag genomen die mogelijk betrokken waren bij het incident. De politie doet verder onderzoek.

 

Heeft u meer informatie?
We zijn op zoek naar getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. Mogelijk zijn er ook camerabeelden. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Zie ook:

Fietser ernstig gewond bij ongeval op de Ritzema Bosweg in Wageningen

Gemaakt: Donderdag, 24 september 2020 18:18

WAGENINGEN - Op de Ritzema Bosweg in Wageningen zijn donderdag, iets voor 18:00 uur, twee fietsers gewond geraakt bij een ongeval. Volgens 112 Meldingen Wageningen is ook een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team opgeroepen.


Door nog onbekende oorzaak zijn de fietsers met elkaar in botsing gekomen. De traumahelikopter landde in een nabijgelegen grasveld van een woonwijk. Eén van de fietsers raakte zwaargewond en is naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. De andere fietser liep een flinke hoofwond op is onderzocht in de tweede ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.