Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:22:00 Amersfoort 85571 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

dinsdag 03 augustus 2021

Archief

Brandweer Harskamp blust nog smeulend nieuwjaarsvuur in buitengebied Kootwijkerbroek

Gemaakt: Maandag, 29 maart 2021 21:15

KOOTWIJKERBROEK - De brandweer van Harskamp heeft maandagavond een berg afval geblust aan de Oude Essenerweg in Kootwijkerbroek.

 

In het buitengebied tussen Kootwijkerbroek en Harskamp lag een berg afval te smeumlen al sinds oud en nieuw. Handhavers schakelde de brandweer in. Een boer met een shovel heeft geholpen de berg uit elkaar te trekken.

Hulpdiensten naar de Willem Van Otterloostraat na melding van steekpartij

Gemaakt: Dinsdag, 30 maart 2021 04:49

AMERSFOORT - Maandagavond 29 maart is er rond 23:45 uur een steekincident gemeld aan de Willem Van Otterloostraat in Amersfoort. In een woning had een ruzie plaatsgevonden waarna er een steekpartij is gemeld.

 

Het is onbekend of er daadwerkelijk is gestoken. Ook is er geen slachtoffer aangetroffen. Veel politie eenheden kwamen ter plaatsen waaronder ook een hondengeleider.

Fietser gewond na aanrijding rotonde Rembrandtlaan bij Stadspoort Ede

Gemaakt: Dinsdag, 30 maart 2021 11:09

EDE - Op de rotonde Rembrandtlaan in Ede heeft er dinsdagochtend om 8:15 uur een aanrijding tussen een auto en fietser plaats gevonden. De fietser is gewonde geraakt en met onbekende letsel naar het ziekenhuis gebracht.

 

Bij de rotonde van de Rembrandtlaan heeft de politie door het ongeval tijdelijk de weg volledig afgesloten. Onduidelijk is nog hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren maar waarschijnlijk is de fietser over het hoofd gezien door de bestuurder van de auto. Bij de bestuurder van de auto is ter plaatse een alcohol blaastest afgenomen en daaruit bleek dat de bestuurder geen alcohol op had.

Bromfietsster aangereden door afslaande auto op de Plantagelaan in Barneveld

Gemaakt: Dinsdag, 30 maart 2021 17:46

BARNEVELD - Dinsdagmiddag rond 17.20 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Plantagelaan in Barneveld. Dit gebeurde op de kruising met de Achterveldseweg.

 

De automobilist sloeg af naar de Achterveldseweg en zag de bromfietsster op het fietspad over het hoofd met een aanrijding tot gevolg. De opzittende van de bromfiets is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en met onbekende verwondingen ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval, de Achterveldseweg zal hierdoor nog enige tijd gedeeltelijk afgesloten zijn.

Weggebruikers bellen brandweer vanwege rokende tekstkar langs de A1 bij Stroe

Gemaakt: Dinsdag, 30 maart 2021 19:49

STROE - Dinsdagavond 30 maart is de brandweer opgeroepen voor een brand op de A1 Apeldoorn richting Barneveld ter hoogte van Stroe. Een tekstkar stond flink te roken en trok de aandacht van weggebruikers.

 

De brandweer heeft met een warmtebeeldcamera de kar gecontroleerd maar van brand bleek geen sprake. Wat de rook veroorzaakte is onduidelijk.

Droger vat vlam in woning aan de Soesterweg in Amersfoort

Gemaakt: Dinsdag, 30 maart 2021 21:20

AMERSFOORT - Dinsdagavond 30 maart rond 20.10 uur is brand ontstaan in een wasdroger in een woning aan de Soesterweg in Amersfoort. De bewoner van de woning heeft zelf de droger nog buiten kunnen zetten.

 

De brandweer heeft de brand geblust. De bewoner kreeg rook binnen en is gecontroleerd in een ambulance. Vervoer naar een ziekenhuis bleek niet nodig.

 

De brand trok veel bekijks van omwonenden. De politie was uit voorzorg met meerdere eenheden ter plaatse.

Politie zoekt verdachten op scooter na overval benzinestation Veenendaal

Gemaakt: Dinsdag, 30 maart 2021 21:59

VEENENDAAL - Dinsdagavond 30 maart heeft er rond 21:35 uur een overval plaatsgevonden op het Gulf benzinestation aan De Smalle Zijde in Veenendaal.


De politie onderzoekt de poging tot overval in de shop van het benzinestation en is op zoek naar getuigen. De verdachten zijn gevlucht op een scooter zonder kenteken. Tips? Bel 0900-8844!

Fietser belandt op voorruit auto bij aanrijding op rotonde in Nijkerk

Gemaakt: Woensdag, 31 maart 2021 16:33

NIJKERK - Woensdagochtend 31 maart heeft er op de rotonde aan de Vetkamp en Het Hazeveld in Nijkerk rond 11:00 uur een ongeval plaatsgevonden. Een fietser en een personenauto zijn op de rotonde met elkaar in een aanrijding gekomen.

 

De fietser is in een ambulance gecontroleerd en vervolgens met onder andere verwondingen aan zijn hoofd naar een ziekenhuis gebracht. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Motorrijder in botsing met personenauto op kruising in Kootwijkerbroek

Gemaakt: Woensdag, 31 maart 2021 17:20

KOOTWIJKERBROEK - Woensdagmiddag is er forse schade ontstaan bij een aanrijding op de Veluweweg in Kootwijkerbroek. Een auto kwam even na 15:30 uur in botsing met een motor op de kruising met de Essenerweg. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is onbekend.

 

Alle betrokkenen zijn onderzocht in de ambulance, maar raakte slechts lichtgewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Meisje op fiets moet enkele tanden missen na botsing met aanhanger op rotonde in Wekerom

Gemaakt: Woensdag, 31 maart 2021 17:26

WEKEROM - Op de rotonde Edeseweg met de Otterloseweg in Wekerom is woensdagmiddag rond 15:45 uur een meisje met haar fiets tegen een aanhanger gebotst. Ze raakte hierbij gewond aan haar gezicht.

 

Medewerkers van de ambulance hebben haar nagekeken en de verwondingen bleken mee te vallen. Wel mist ze door de klap enkele tanden en zal ze naar de tandarts moeten. Hoe de aanrijding precies ontstond is niet bekend.

Om feestjes te voorkomen alcoholverbod in het Sonsbeekpark Arnhem

Gemaakt: Woensdag, 31 maart 2021 17:35

ARNHEM - Dinsdag 30 maart was het veel te druk in het park en werden de coronamaatregelen niet in acht genomen.

 

Om feestjes te voorkomen en de coronamaatregelen te kunnen handhaven, geldt er vanaf 15:00 uur, in het gehele Sonsbeekpark, een alcoholverbod. Dus kom je naar het park, houd je aan de maatregelen en het alcoholverbod dat is opgelegd door de gemeente.

Straatwaarde(n) pakt drugscriminaliteit onder jongeren aan

Gemaakt: Woensdag, 31 maart 2021 19:38

AMERSFOORT - De politie in Amersfoort heeft maandag 29 maart meerdere verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij drugscriminaliteit. Dit is het resultaat van een gezamenlijke aanpak in het project Straatwaarde(n).

 

Straatwaarde(n) is een project van het RIEC (Regionaal Informatie en Expertise Centrum) waarin onder andere gemeenten, politie, OM (Openbaar Ministerie), hulpverleners en jongerenwerkers samenwerken om drugscriminaliteit onder jongeren aan te pakken én te voorkomen.

 

Repressief en preventief
Met Straatwaarde(n) willen de gezamenlijke partners, waaronder Gemeente Amersfoort, vooral voorkomen dat jongeren in de criminaliteit terechtkomen. Dit doen we door goede voorlichting te geven en gerichte inzet van jongerenwerk en hulpverlening. Maar ook door op te treden als er signalen zijn van drugshandel. Het optreden maakt bovendien duidelijk richting jongeren wat de consequentie kan zijn als je in de wereld van drugscriminaliteit terechtkomt.

 

De politieactie van maandag leidde tot de inbeslagname van meerdere telefoons en auto's, en de arrestatie van negen verdachten. Allen Amersfoorters in de leeftijd van 19 jaar tot 23 jaar. Vier verdachten zitten nu nog vast en het onderzoek loopt.

 

Weerbaarder maken
Binnen de aanpak Straatwaarde(n) willen we de jongeren ook weerbaarder maken tegen de verleiding om zich met drugscriminaliteit in te laten. Dit doen we bijvoorbeeld door te laten zien wat de gevolgen kunnen zijn als je de criminaliteit instapt, maar ook met het aanbieden van lespakketten op scholen. En als een jongere wordt aangehouden, gaan we samen met onze partners in dit project met de directe omgeving van die jongere in gesprek. Bijvoorbeeld met de broertjes, zusjes, vrienden en klasgenoten. Er wordt ook gekeken naar de mogelijkheid van een eervolle weg uit de criminaliteit. Daarnaast kunnen we begeleiding geven naar onderwijs en betere dagbesteding.

 

Preventie en maatwerk
Burgemeester Lucas Bolsius: "Ik wil ook voor onze jongeren een veilige stad waarin zij zich kunnen ontwikkelen en optimaal voorbereiden op hun toekomst. Binnen de aanpak Straatwaarde(n) richten we ons samen met de partners dan ook niet alleen op aanhoudingen en arrestaties van jongeren die zich met drugcriminaliteit bezighouden. We zetten ook in op preventie, bijvoorbeeld door jonge kinderen weerbaar en bewust te maken van criminaliteit en de gevolgen daarvan.

 

Als een jongere wordt aangehouden kijken we naast straffen bijvoorbeeld ook naar welke hulp iemand nodig heeft om uit de criminaliteit te komen en blijven. Dit vraagt per geval om maatwerk. Daar waar nodig betrekken we ook het hele gezin rondom een jongere die is aangehouden erbij. Zeker als er jonge kinderen in het gezin zijn, is het van groot belang om in te zetten op hulp en preventie bij het hele gezin."

 

Meld verdachte situaties
Iedereen moet zich in Amersfoort veilig en thuis voelen. En jongeren verdienen een mooie toekomst. Wij hebben hierbij de hulp van onze inwoners nodig. Criminele activiteiten vinden vaak stiekem plaats. Het duurt soms lang voordat de overheid deze ontdekt. Signalen vanuit de omgeving zijn daarom erg belangrijk.

 

Meld verdachte situaties bij de politie via 0900 8844 of bij Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000. Online melden kan ook via www.meldmisdaadanoniem.nl/melden.

Piaggio MP3 scooter boort zich in zijkant van auto in Amersfoort

Gemaakt: Woensdag, 31 maart 2021 19:59

AMERSFOORT - Woensdagavond omstreeks 19:30 uur kregen de hulpdiensten een melding van een aanrijding letsel op de Noordewierweg in Amersfoort. Een MP3 motor is in botsing gekomen met een personenauto.

 

De motorrijder is bij het ongeval gewond geraakt en wordt per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurster van de auto, en haar kindje werden gecontroleerd door het ambulancepersoneel en ook overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is op dit moment niet bekend. Het onderzoek ging door tot laat in de avond. Rond 21:15 uur werd een groot deel van de Noordewierweg afgesloten wegens het technische onderzoek.

Automobilist parkeert zijn voertuig tegen boom op de Wiltonstraat in Veenendaal

Gemaakt: Woensdag, 31 maart 2021 20:11

VEENENDAAL - Woensdagavond 31 maart heeft er rond 19:25 uur een ongeval plaatsgevonden op de Wiltonstraat in Veenendaal. Een automobilist is tegen een boom gebotst nadat hij moet uitwijken voor een tegenligger.

 

De bestuurder en een inzittende zijn niet gewond geraakt. Een berger komt het voertuig bergen.

Twee personenauto's met elkaar in botsing op de Hoofdstraat in Voorthuizen

Gemaakt: Woensdag, 31 maart 2021 22:12

VOORTHUIZEN - Woensdagavond rond 21.45 heeft een ongeval plaatsgevonden op de Hoofdstraat in Voorthuizen. Twee personenauto's zijn met elkaar in botsing gekomen. Het ging mis toen de bestuurster van de grijze auto wilde afslaan naar de Rietdekkerslaan, terwijl op dat moment een achteropkomende bestuurder links langs een middengeleider de grijze auto ging inhalen en vol in de zijkant van zijn voorganger botste.

 

Een ambulance kwam ter plaatse voor eventuele gewonden. Uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Eén rijbaan is afgesloten. Beide voertuigen raakte flink beschadigd.

Auto volledig in brand aan de Tarthorst in Wageningen

Gemaakt: Donderdag, 01 april 2021 06:02

WAGENINGEN - Donderdagmorgen 1 april om 4.45 uur kwam er bij de hulpdiensten een melding van een autobrand binnen aan de Tarthorst in Wageningen. Bij aankomst stond het voertuig, een Citroën C4 Cactus, al in lichterlaaie.


De brandweer heeft het vuur geblust. Door de hitte was er ook schade aan een naastgelegen pand. Wat de oorzaak van de brand is, zal het forensisch onderzoek straks moeten uitwijzen.

Politie zoekt getuigen van woninginbraak aan de Molenweg in Voorthuizen

Gemaakt: Donderdag, 01 april 2021 16:27

VOORTHUIZEN - Op woensdag 31 maart heeft er een woninginbraak plaats gevonden aan de Molenweg in Voorthuizen.


Heeft u iets gezien? Bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Traumahelikopter landt in Barneveld voor medisch incident in woning

Gemaakt: Donderdag, 01 april 2021 20:15

BARNEVELD - Een traumahelikopter is donderdagavond geland tegenover de Intratuin aan de Burgemeester Aschofflaan in Barneveld. De lifeliner 3 met aan boord een Mobiel Medisch Team werd volgens 112 Meldingen Barneveld om 19:17 uur opgeroepen voor een medisch incident in een woning aan de Buru. Het slachtoffer is onder begeleiding van de arts per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

 

De inzet van de traumahelikopter trok veel bekijks van kinderen uit de buurt.

Uitslaande brand verwoest twee woningen met rieten kap in Wageningen

Gemaakt: Vrijdag, 02 april 2021 03:12

WAGENINGEN - Op de Hamelakkerlaan in Wageningen woedde in de nacht van donderdag op vrijdag 2 april een grote brand in twee woningen met rieten kap. Volgens 112 Meldingen Wageningen werden de hulpdiensten om 00:32 uur opgeroepen.

Brandweer Wageningen en Heelsum bestrijden de brand. De vlammen waren dusdanig fel, dat er niets meer aan te redden was. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De beiden 2 onder 1 kap woningen zijn door de brand verwoest. Salvage is ter plaatse om de mensen te ontzorgen.

 

De brand werd ontdekt door een van de bewoners, die op het punt stond om naar bed te gaan. Beide woningen gingen verloren door de felle brand. Er kwam veel rook vrij. Rookwolken waren tot in de verre omgeving te zien. Er is niemand gewond geraakt: de bewoners kwamen met de schrik vrij. De brandweer verwacht tot de vroege ochtend bezig te zijn met nablussen.

Vrachtwagenchauffeur ontdekt lekkende stikstof tank aan de Ambachtsweg in Barneveld

Gemaakt: Vrijdag, 02 april 2021 05:18

BARNEVELD - Vrijdagmorgen 2 april omstreeks 4:15 uur is de brandweer van Voorthuizen gestuurd naar de Ambachtsweg in Barneveld. Een vrachtwagenchauffeur had de hulpdiensten gewaarschuwd na het zien van een lekkende stikstof tank.

 

De politie heeft de straat grotendeels afgezet en een chauffeur uit zijn vrachtwagen gehaald. De brandweer heeft hek van het bedrijfspand open gemaakt en de tank afgesloten.

Vrouw gewond bij valpartij op fietspad aan de Nobellaan in Nijkerk

Gemaakt: Vrijdag, 02 april 2021 15:50

NIJKERK - Vrijdagochtend 2 april rond 09:50 uur is op het fietspad van de Nobellaan in Nijkerk een mevrouw op een fiets lelijk ten val gekomen. Toegesnelde
agenten verleenden eerste hulp.

 

De vrouw is door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Over de oorzaak van de val is niets bekend.

Motorrijder in Wageningen frontaal in botsing met vrachtwagen

Gemaakt: Vrijdag, 02 april 2021 16:07

WAGENINGEN - Op de Vadaring in Wageningen is vrijdag 2 april een motorrijder frontaal in botsing gekomen met een vrachtwagen. Het ongeval gebeurde omstreeks 10:00 uur ter hoogte van de gemeentewerf.

De bestuurder van de motor raakte hierbij gewond, maar wel aanspreekbaar. Hij is in de ambulance nagekeken en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De motor liep veel schade op. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.

Traumahelikopter naar De Klomp voor incident in vrachtwagentrailer

Gemaakt: Vrijdag, 02 april 2021 18:21

DE KLOMP - Vrijdagmiddag 2 april rond 17.45 uur landde een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) op het terrein van een bedrijf aan de Veenendaalseweg in De Klomp. Volgens 112 Alarmeringen Gelderse Vallei zou het gaan om een reanimatie.

 

Het slachtoffer is onder begeleiding van de trauma-arts met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

Hulpdiensten onderzoeken mogelijke poederbrieven op twee plaatsen in Ede

Gemaakt: Vrijdag, 02 april 2021 19:09

EDE - Op twee plaatsen in Ede is vrijdag even na 18.00 uur bij een brievenbus wit poeder gevonden. De brandweer is op beide plekken ter plaatse. Volgens nog onbevestigde berichten gaat het om een incident met gevaarlijke stoffen, mogelijk poederbrieven of een ander verdacht pakketje.

 

De auto van een medewerker van PostNL wordt door de brandweer onderzocht, die de brievenbus op de Laarwoud heeft geleegd. Ook de Dieselstraat is afgesloten.

 

Update

Na onderzoek bleek de poeder niet gevaarlijk te zijn. Het poeder is waarschijnlijk gisteravond in de brievenbus gegooid. Het is teruggevonden op auto's en in een prullenbak. Mogelijk gaat het om een verlate 1 aprilgrap.

Pick-up truck crasht tegen bushalte op de Stationsweg in Barneveld

Gemaakt: Vrijdag, 02 april 2021 22:26

BARNEVELD - Vrijdagavond 2 april is er rond 21:30 uur een pick-up truck tegen een bushalte gebotst aan de Stationsweg in Barneveld.

 

De auto raakte fors beschadigd. Er zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen. Omwonenden vegen de weg aan welke door de knal vol met glas ligt.

Wielrenners gewond bij botsing met wild zwijn in Ede

Gemaakt: Zaterdag, 03 april 2021 16:55

EDE - Zaterdagmorgen 3 april rond 10.15 uur zijn twee wielrenners gewond geraakt bij een botsing met een wild zijn op de Verlengde Arnhemseweg - N224 in Ede.

 

De twee wielrenners fietsten over het fietspad toen plotseling een wild zwijn overstak. De twee zijn ten val gekomen en gewond geraakt. Een van de wielrenners kon ter plekke behandeld worden, maar de andere is naar het ziekenhuis in Arnhem vervoerd.

 

Van een van de racefietsen is het voorwiel afgebroken. Hoe het met het wild zwijn is, is niet bekend.

Brandweer rukt uit voor brand in stofzuiger GGZ-zorginstelling Amersfoort

Gemaakt: Zaterdag, 03 april 2021 17:10

AMERSFOORT - Zaterdagmiddag 3 april rond 13.40 uur was brand ontstaan in GGZ-instelling De Voorde / Van der Hoeven kliniek aan de Utrechtseweg in Amersfoort.

 

Volgens woordvoerster van de brandweer, Patricia van Trigt, was de brand ontstaan in een stofzuiger. BHV'ers van de instelling hebben de brand zelf weten te doven. De brandweer heeft nacontrole verricht en de ruimte geventileerd. Niemand raakte bij de brand gewond.

Auto rijdt brillenwinkel binnen in Veenendaal, ravage maar geen gewonden

Gemaakt: Zaterdag, 03 april 2021 17:19

VEENENDAAL- Zaterdagmiddag rond 14.15 uur is er een auto een winkel binnen gereden in winkelcentrum de Ellekoot in Veenendaal. De bestuurder en twee kinderen op de achterbank kwamen met de schrik vrij. Ook in de winkel zelf raakte niemand gewond.

 

De auto is door een berger naar buiten gereden en meegenomen. Naast de schade aan het pand zijn ook tientallen brillen beschadigd. Het ongeluk werd veroorzaakt doordat de bestuurder met zijn voet achter het gaspedaal bleef hangen.

Gewonden en veel schade bij kop-staart botsing in Hoevelaken

Gemaakt: Zaterdag, 03 april 2021 18:08

HOEVELAKEN - Zaterdagmiddag 3 april heeft er rond 17:45 uur een ongeval plaatsgevonden op de Hogebrinkerweg in Hoevelaken. Een bestelbus is achterop een personenauto gebotst.

 

Twee personen zijn in de personenauto en behandeld door het ambulancepersoneel en daarna uit de auto geholpen. De brandweer is ter plaatse voor assistentie en het veiligstellen van de auto. Het ongeval gebeurde net buiten het dorp.

 

Eén van de twee inzittenden afkomstig uit Rotterdam gaat mee met nek en rug letsel. De bestuurder uit Ede van de bestelbus raakte niet gewond.

Zoektocht in het Schaffelaarsebos in Barneveld na vondst placenta

Gemaakt: Zaterdag, 03 april 2021 18:23

BARNEVELD - De afgelopen dagen heeft de politie onderzoek gedaan in het Schaffelaarsebos in Barneveld na de vondst van een placenta. Een wandelaar zag iets drijven in een vijver en waarschuwde de politie. Er is uitgebreid onderzoek gedaan om uit te sluiten dat er sprake was van een misdrijf of dat er iemand in nood was.


Met speurhonden is in de omgeving onderzoek gedaan. Ook hebben duikers in de vijver gezocht. Er is echter niets gevonden. Er zijn dus ook geen aanwijzingen dat er iemand in nood is geweest of dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden. Het achterlaten van een nageboorte is niet strafbaar, maar om het onderzoek af te sluiten wil de politie toch graag weten hoe het in de vijver terecht kwam.

 

Weet u hier iets over? Hebt u de afgelopen week iets opvallends gezien rond de vijver in het bos? Of bent u degene die de placenta heeft achtergelaten? Dan willen we u graag spreken. U kunt daarvoor bellen via 0900-8844.

Start 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 Einde