Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:47:35 Amersfoort 40591 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-121

Ambulance 09-121

donderdag 15 april 2021

Archief

Ravage na aanrijding tussen meerdere voertuigen op de Hogeweg in Amersfoort

Gemaakt: Donderdag, 10 december 2020 22:23

AMERSFOORT - Donderdagavond 10 december rond 21.35 uur heeft een aanrijding tussen meerdere voertuigen plaatsgevonden op de Hogeweg in Amersfoort.

 

Het ongeval gebeurde op de kruising met de afrit van de A28. Door de aanrijding is een flinke ravage ontstaan. De betrokkenen werden door het ambulancepersoneel gecontroleerd. Een slachtoffer werd met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.

 

Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren, is niet duidelijk. Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren. Een bergingsbedrijf zal de voertuigen meenemen.

Tiener uit Veenendaal aangehouden voor phishingwebsite bedoeld om bankrekeningen leeg te roven

Gemaakt: Vrijdag, 11 december 2020 15:21

VEENENDAAL - Op donderdag 10 december 2020 heeft de politie een 14-jarige jongen aangehouden op verdenking van het online zetten van phishingwebsites die veelal bedoeld zijn om bankrekeningen leeg te roven.

 

Het cybercrimeteam van de politie Midden-Nederland kwam de tiener op het spoor door een aangifte van een overheidsinstelling. Het onderzoek leidde naar de 14-jarige verdachte uit Veenendaal. Het bezit van software/hardware voor phishingwebsites is strafbaar. Bij de aanhouding is de woning doorzocht. Verschillende devices zijn in beslag genomen. Het onderzoek gaat nog verder.

 

De websites die de jongen online zette, maken het mogelijk om met zogenaamde panels persoonlijke inloggegevens te ontfutselen van nietsvermoedende mensen. Criminelen zetten zulke phishingwebsites bijvoorbeeld in om achter inloggegevens van betaalomgevingen te komen om vervolgens iemands bankrekening leeg te kunnen plunderen. Er wordt nog onderzocht of de panels daadwerkelijk zijn gebruikt voor phishing.

 

Wat is phishing?
Phishing is een vorm van digitale oplichting. Phishing gebeurt via e-mail, WhatsApp en sms. Slachtoffers worden bijvoorbeeld naar een valse website gelokt waar ze vervolgens hun bank- of andere inloggegevens prijsgeven. Of ze maken geld over naar een fraudeur die zich voordoet als familielid.

 

Wat kunt u doen om phishing van uw gegevens te voorkomen?
Iedereen kan slachtoffer worden van cybercrime. Maar u kunt wel maatregelen nemen om de kans daarop zo klein mogelijk te maken.

  • Reageer nooit op e-mails of appjes met verzoeken om persoonlijke inlogcodes of pincode. Banken, creditcard maatschappijen en bijvoorbeeld webshops vragen hier nooit om. Ontvangt u zo’n e-mail? Verwijder deze dan meteen. Klik in geen geval op een link die in de e-mail staat.
  • Krijgt u betaalverzoeken van onbekenden, klik deze dan niet aan.
  • Stuur uw bankpas niet op. Uw bank zal hier nooit om vragen. Als u een nieuwe pas krijgt, vraagt de bank altijd om uw oude pas door te knippen en weg te gooien.
  • Stuur ook nooit een kopie van uw identiteitsbewijs op. Criminelen kunnen uw BSN-nummer gebruiken om een bankpas aan te vragen.
  • Rijbewijs gehaald? Zet hiervan liever geen foto op social media. De zichtbare persoonsgegevens op de foto van het rijbewijs kunnen worden misbruikt.
  • Geef nooit zomaar persoonlijke gegevens over de telefoon.
  • Wilt u een betaalverzoek doen, log dan in op uw eigen bankapp of de website van uw bank en doe daar de betaling. Geef ook aan bij de koper dat u op deze manier betaalt. Vaak zal de fraudeur dan al afhaken en geen verdere actie ondernemen.
  • Vertrouwt u een link niet helemaal, check hem via de website checkjelinkje.nl.
  • Zorg dat wachtwoorden veilig zijn en verander ze regelmatig. Zorg regelmatig voor software- en beveiligingsupdates.

 

Aangifte doen van phishing
Bent u onverhoopt slachtoffer geworden van phishing? Doe dan altijd aangifte. Hiervoor kunt u bellen met 0900 8844 voor het maken van een afspraak bij een politiebureau bij u in de buurt.

Vroege winkeldiefstal bij Albert Heijn in Bennekom

Gemaakt: Vrijdag, 11 december 2020 15:31

BENNEKOM - Vrijdagmorgen 11 december rond 7.35 uur vond een winkeldiefstal plaats bij supermarkt Albert Heijn aan de Dorpsstraat in Bennekom.

 

De supermarkt was net open toen de dief werd gesnapt. Door agenten werd deze persoon aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex.

Gasleiding geraakt bij graafwerkzaamheden aan de Morsestraat in Ede

Gemaakt: Vrijdag, 11 december 2020 15:34

EDE - Vrijdagmorgen 11 december rond 8.35 uur is bij graafwerkzaamheden op een bouwterrein aan de Morsestraat in Ede een gasleiding geraakt.

 

De brandweer heeft metingen verricht en geconstateerd dat er geen gevaar is voor de omgeving. De netbeheerder zal de kapotte gasleiding herstellen.

Fietser gewond bij aanrijding op het Olympiaplein in Wageningen

Gemaakt: Vrijdag, 11 december 2020 15:39

WAGENINGEN - Op het Olympiaplein in Wageningen is vrijdag 11 december een fietser gewond geraakt bij een aanrijding met een auto.


De fietser kwam de straat achter de Albert Hein vandaan en sloeg rechtsaf het Olympiaplein op. Op dat moment kwam er voor hem van rechts een auto aan. Omdat de fietser de bocht vermoedelijk de bocht te ruim nam werd hij geschept.


De fietser liep letsel op aan onder andere zijn schouder. Hij is nagekeken in de ambulance, maar niet naar het ziekenhuis vervoerd.

Traumahelikopter ingezet voor incident in woning Bennekom

Gemaakt: Vrijdag, 11 december 2020 16:24

BENNEKOM - Vrijdagmiddag 11 december rond 15.10 uur heeft een incident afgespeeld in een woning aan de Beatrixlaan in Bennekom.

 

Wat er precies aan de hand is geweest, is niet bekend. Vermoedelijk gaat het om een medische noodsituatie. Een traumateam werd ingezet om het ambulancepersoneel te assisteren, maar bleek uiteindelijk niet meer nodig.

 

De politie doet op de locatie onderzoek naar wat er precies is gebeurd.

Fietser aangereden op rotonde in Veenendaal

Gemaakt: Vrijdag, 11 december 2020 19:02

VEENENDAAL - Vrijdagavond rond 18:00 uur werden hulpdiensten van Veenendaal gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de Raadhuisstraat in Veenendaal. Een fietser was aangereden en had een ambulance nodig.

 

Een getuige regelde het verkeer totdat de politie ter plaatse was. De fietser werd thuisgebracht en de bestuurder van de personenauto die de fietser had aangereden moest een blaastest ondergaan. Daarna vervolgden ieder zijn weg.

Scooterrijder met spoed naar ziekenhuis na botsing met auto op de Outputweg in Amersfoort

Gemaakt: Vrijdag, 11 december 2020 19:56

AMERSFOORT - Op de Outputweg in Amersfoort is vrijdagavond een scooterrijder op een auto geknald. De jongeman, een maaltijdbezorger op een scooter, raakte gewond en moest naar het ziekenhuis gebracht worden. De dame in de auto was alleen hevig geschrokken.

 

De schade aan zowel de scooter als de auto is groot. De jongeman is met onbekend letsel op een zogeheten wervelplank naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde iets voor 18:00 uur bij de oversteekplaats van het Digitaalpad.

 

Vermoedelijk is één van beiden door het rode licht gereden. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd

Ernstig ongeval met meerdere voertuigen op de N233 in Rhenen

Gemaakt: Vrijdag, 11 december 2020 21:40

RHENEN - Op de Lijnweg N233 in Rhenen heeft vrijdagavond een zwaar ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 20:50 uur kwamen meerdere personenauto's met elkaar in botsing. Een personenauto botste door nog onbekende oorzaak frontaal op een busje, een ander busje werd daarbij ook geraakt. Eén van de busjes belandde in een greppel langs de weg.

 

Hulpdiensten werden groots opgeroepen. De brandweer heeft schermen geplaatst. Minstens één persoon raakte bij het ongeval gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd.

 

De weg is volledig afgesloten in verband met het onderzoek van de verkeersanalysten van de politie.

Frontale botsing op rotonde 2 in Vathorst Amersfoort

Gemaakt: Zaterdag, 12 december 2020 05:26

AMERSFOORT - Vrijdagavond rond 23:40 uur zijn op Rotonde 2 in Vathorst twee personenauto's tegen elkaar gebotst. Een BMW rijdend richting de A1 nam de rotonde linksrijdend en botste frontaal tegen een Ford.

 

In verband met de aanleg van de fiets- en wandeltunnel wordt de rotonde op dit moment aan één zijde in twee richtingen bereden. De bestuurder/ster van de BMW heeft deze situatie vermoedelijk verkeerd ingeschat en linker rijstrook genomen i.p.v. de rechter.

 

Het amulancepersoneel heeft de betrokkenen nagekeken. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De berger zal beide auto's afvoeren.

Auto te water in vijver Jan Seppenplein, inzittenden door omstanders uit voertuig gehaald

Gemaakt: Zaterdag, 12 december 2020 16:14

BARNEVELD - Zaterdagmorgen omstreeks 10:30 uur is een personenauto op het Jan Seppenplein in Barneveld achteruit de vijver ingereden. De inzittenden zijn door omstanders uit het voertuig gehaald. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben de zorg overgenomen van de omstanders. De twee inzittenden zijn bij het ongeluk onderkoeld geraakt.

 

De brandweer heeft met speciale oppervlakteredders en een hulpverleningsvoertuig de auto uit het water gehaald. De reddingsactie trok erg veel bekijks van buurtbewoners.

Gasleiding geraakt bij werkzaamheden in tuin aan de Boedelhof in Ede

Gemaakt: Zaterdag, 12 december 2020 16:49

EDE - Zaterdagmorgen 12 december rond 10.10 uur is bij werkzaamheden in een voortuin van een woning aan de Boedelhof in Ede een gasleiding geraakt.

 

Bij werkzaamheden is veel schade ontstaan zelfs de gasmeter heeft schade opgelopen in de meterkast. De brandweer heeft de omgeving afgesloten en de situatie is onder controle. Liendert zal de schade gaan herstellen.

Brandweer Ede verwijdert slot van gestolen scooter

Gemaakt: Zaterdag, 12 december 2020 17:55

EDE - Zaterdagmiddag om 17.10 uur heeft de brandweer de politie geassisteerd met het openknippen van een slot van een scooter aan de Lichtenbeek in Ede.

 

Bewoners hadden de scooter al enkele dagen zien staan in hun straat en alarmeerden de politie.

Vijf voertuigen betrokken bij ongeval op de A12 in Ede

Gemaakt: Zaterdag, 12 december 2020 18:12

EDE - Bij een ongeval op de A12 tussen meerdere auros is flinke schade ontstaan. Een automoblist knalde in de vangrail. Niemand raakte ernstig gewond maar de schade is behoorlijk.

 

Vijf auto's klapten op elkaar in de richting van Veenendaal naar Ede. De schade is behoorlijk.

Maaltijdbezorger met auto in de vangrail op de Ringweg Koppel in Amersfoort

Gemaakt: Zaterdag, 12 december 2020 19:44

AMERSFOORT - Op de Ringweg Koppel in Amersfoort is zaterdagavond weer een auto uit de bocht gevlogen. Het ongeval gebeurde in de bekende bocht ter hoogte van de Hooglandseweg Noord.

 

Een maaltijdbezorger knalde met zijn voertuig in de vangrail maar raakte niet gewond. De schade viel gelukkig mee. Omdat de auto niet meer wilde starten heeft een berger hem op weg geholpen.

Auto met stro volledig uitgebrand aan de Laarweg in Harskamp

Gemaakt: Zaterdag, 12 december 2020 19:50

HARSKAMP - Zaterdagavond 12 december werd de brandweer opgeroepen voor een autobrand aan de Laarweg in Harskamp. Bij aankomst bleek een bestelwagen volledig in brand te staan.

 

De auto lag vol met stro en de kentekenplaten ontbreken.

Auto verdwenen bij aankomst hulpdiensten na ongeval Lage Valkseweg in Lunteren

Gemaakt: Zaterdag, 12 december 2020 20:00

LUNTEREN - Op de Lage Valkseweg N801 in Lunteren is zaterdagavond een auto van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. Volgens 112 Meldingen Lunteren werden de hulpdiensten om 19:35 uur opgeroepen.

 

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het voertuig echter al verdwenen. Het is niet bekend waar het voertuig, evenals de bestuurder gebleven zijn. Op de plek van het ongeval ligt veel olie, de brandweer daar absorptie korrels heeft gestrooid. De politie is op zoek naar een beschadigde auto en zoekt getuigen van het voorval. 

Voorbijganger treft stomdronken fietser aan op fietspad in Renswoude

Gemaakt: Zaterdag, 12 december 2020 22:06

RENSWOUDE - Op het fietspad langs de Utrechtseweg N224 in Renswoude heeft een voorbijganger zaterdagavond rond 21:00 uur een dronken fietser aangetroffen.

 

De man lag op het donkere fietspad en werd opgemerkt door een voorbijganger. De man lag in de stromende regen en was mogelijk onderkoeld. Ambulancemedewerkers hebben de man onderzocht maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Omdat de man letterlijk niet meer op zijn benen kon staan is hij door drie agenten meegenomen.

Beschonken tiener met fiets ten val op de Van Heuvenlaan in Barneveld

Gemaakt: Zondag, 13 december 2020 02:57

BARNEVELD - Zaterdagavond rond half 12 is een jonge fietser op de Van Heuvenlaan in Barneveld ten val gekomen. De jongen van ongeveer 14 jaar oud bleek zwaar onder invloed te zijn van alcohol.

 

Hij is door ambulance medewerkers meegenomen in de ambulance. Volgens een getuige liep hij meerdere keren te kotsen op straat.

Brandweer blust resten van vuurwerkbom op rotonde in Barneveld

Gemaakt: Zondag, 13 december 2020 08:48

BARNEVELD - Op de rotonde Wildzoom met de Lunterseweg in Barneveld heeft de brandweer zaterdag op zondagnacht een brand moeten blussen. Omstreeks 00:45 uur zagen voorbijgangers op de rotonde flinke vlammen. Nadat Handhavers van de Gemeente de rotonde hadden afgesloten kon de brandweer met een straal water het vuur te lijf gaan. Echter lukte dit niet het vuur werd alleen maar heviger. Hierna  werd met een zogeheten sproei schuimblusser het vuur wel gedoofd.

 

De brandweer trof resten aan van vuurwerk en een jerrycan met benzine erin. Vermoedelijk ging het om een gevaarlijke vuurwerkbom. De Handhavers van de gemeente doen onderzoek naar de daders.

Flinke ruzie na aanrijding op kruising in Ede

Gemaakt: Zondag, 13 december 2020 16:15

EDE - Op de kruising Kastelenlaan met de Loevestein in Ede is zondagmiddag rond 14:30 uur een man aangehouden na een aanrijding. Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk maar twee bestuurders zouden ruzie gehad hebben. De politie heeft een staaf in beslag genomen, vermoedelijk gebruikt als slagwapen. Volgens een getuige heeft een van de bestuurders de andere geslagen. Ook de andere bestuurder is met de politie meegegaan voor verhoor. De politie doet onderzoek naar het voorval.


Bij één van de auto's lijkt ook bewust de spiegel en de zij ruit vernield te zijn. De politie heeft al enkele getuigen gesproken.

Ruiter gewond na harde val van paard in Hoenderloo

Gemaakt: Zondag, 13 december 2020 16:26

HOENDERLOO - De hulpdiensten zijn zondagmiddag rond 13.00 uur met spoed uitgerukt naar de Kampheuvellaan in Hoenderloo. Twee ambulance's en een traumahelikopter rukte uit.

 

Een persoon is tijdens het paardrijden van het paard gevallen en kwam hard ten val. De traumahelikopter werd voor de zekerheid opgeroepen maar hoefde uiteindelijk niet te landen. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het paard is opgevangen.

Brandweer Stadspoort staat voor gesloten hek bij brandmelding in Ede

Gemaakt: Maandag, 14 december 2020 04:28

EDE - In de nacht van zondag op maandag 14 december, rond 03.07 uur, werd een brand gemeld bij Greif Tholu B.V. aan de Francis Baconstraat in Ede.


Brandweer Stadspoort was snel ter plaatse maar kon het terrein niet op omdat het automatische schuifhek gesloten bleef. De aanwezige sleutelbuis werkte niet correct. Met ladders zijn de brandweerlieden over het hek geklommen om te onderzoeken wat de melding inhield. Na ongeveer een half uur kwam een medewerker het schuifhek openen. Of er daadwerkelijk iets heeft gebrand is niet bekend.

 

Een sleutelbuis of brandweerkluis is ontworpen om in geval van nood, de brandweer snel toegang te verschaffen tot een pand.

Aanhangwagen in brand gestoken aan de Honigkamp in Arnhem

Gemaakt: Maandag, 14 december 2020 16:23

ARNHEM - In de nacht van zondag op maandag 14 december, tussen 04:00 en 05:00 uur, werd er bij de Bethlehemkerk aan de Honigkamp in Arnhem een aanhangwagen in brand gestoken.


De politie is op zoek naar getuigen van deze brandstichting. Ook zijn zij op zoek naar de eigenaar van de aanhangwagen. Heeft u meer informatie? Bel dan naar het algemene telefoonnummer 0900-8844.

Gasleiding geraakt bij aanleg glasvezelkabel in Wageningen

Gemaakt: Maandag, 14 december 2020 16:33

WAGENINGEN - Maandagmiddag 14 december rond 12.35 uur is bij het aanleggen van een glasvezelkabel aan de Tarthorst in Wageningen een gasleiding geraakt.

 

De glasvezelkabel wordt naar de woning gelegd met behulp van een ondergrondse boor. Deze machine heeft de gasleiding doorboord. De netbeheerder zal de gasleiding repareren. Het is niet de eerste keer dat het fout is gegaan.

Veel schade na frontale aanrijding op kruising in Ede

Gemaakt: Maandag, 14 december 2020 16:44

EDE - Maandagmiddag 14 december rond 14.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Frankeneng met de Galvanistraat in Ede.

 

Twee auto's zijn op de kruising met elkaar in botsing gekomen. De schade aan de auto's is behoorlijk. Een bergingsbedijf heeft de auto's geborgen. Door het ongeval was er een flinke verkeersopstopping ontstaan.

Landing van traumahelikopter in binnenstad Amersfoort trekt veel bekijks

Gemaakt: Maandag, 14 december 2020 17:20

AMERSFOORT - Maandagmiddag 14 december rond 16.40 uur trok de inzet van een traumahelikopter veel bekijks aan het Smallepad in Amersfoort.

 

Er heeft een incident plaatsgevonden op het Plantsoen-West waardoor de helikopter geland was. De politie houd bij de helikopter een oogje in het zeil. Wat er precies aan de hand is geweest, is niet duidelijk.

Overvaller Jumbo supermarkt Leusden geeft zichzelf aan

Gemaakt: Maandag, 14 december 2020 17:37

LEUSDEN - De politie heeft een 16-jarige jongen aangehouden voor de gewelddadige overval op een supermarkt in Leusden, afgelopen september. Daarbij werd een kassamedewerkster bedreigd met een steekwapen. De jongen heeft zich zelf gemeld op het politiebureau.

 

Maandagavond 21 september rond 19:45 uur komt een overvaller de winkel aan de Biezenkamp binnen. Na het bedreigen van de medewerkster gaat hij er met een buit vandoor. De politie deed uitgebreid onderzoek maar kon de zaak nog niet oplossen.

 

DNA-sporen
De 16-jarige jongen besloot zich aan te geven, omdat het hem te heet onder de voeten werd. Hij werd eerder deze maand veroordeeld voor een straatroof en toen is er DNA bij hem afgenomen. Omdat hij wist dat hij sporen had achtergelaten bij de overval in Leusden meldde hij zich bij de politie. De verdachte is verhoord en zit nu vast.

Twee gewonden bij steekpartij op De Palmen Grift in Veenendaal [video]

Gemaakt: Maandag, 14 december 2020 19:43

VEENENDAAL - Aan De Palmen Grift in Veenendaal raakten maandagavond een 24-jarige man en een 21-jarige man gewond bij een steekpartij. Het incident ontstond tussen 18:15 en 18:45 uur na een conflict tussen meerdere personen. Een van de gewonden vluchtte richting het nabijgelegen politiebureau en meldde zich bij de agenten. Even later troffen agenten ook een tweede gewonde aan in de omgeving van een flatgebouw aan De Palmen Grift.

 

Getuigen gezocht

De recherche doet onderzoek naar dit incident en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets opvallends gezien of gehoord in de omgeving van De Palmen Grift op maandag 14 december? Of heeft u camerabeelden uit de omgeving waarop ook maar iets te zien is dat het onderzoek kan helpen? Meld het dan via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl.

 

Update

De politie heeft een 45-jarige man uit Veenendaal als verdachte aangehouden.

Weg bezaaid met brokstukken na flinke aanrijding op de Scherpenzeelseweg

Gemaakt: Maandag, 14 december 2020 21:23

BARNEVELD - Maandagavond omstreeks 20:55 uur zijn twee personen auto's met elkaar in botsing gekomen op de Scherpenzeelseweg in Barneveld.

 

De brandweer kwam ter plaatse omdat slachtoffers bekneld zaten in hun voertuig. Door de inzet van de hulpdiensten is de Scherpenzeelseweg volledig afgesloten. Twee personen raakte bij het ongeval gewond.

Start 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 Einde