Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:53:43 Oms-alarm Zorgresidentie Holland Javalaan Baarn 098632 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Baarn (Dagdienst) Utrecht
vrijdag 22 februari 2019

ZATERDAG 10|02

Dronken vrouw gaat ervandoor na botsing met paal

De bestuurster, 21 jaar oud uit de gemeente Rhenen vloog op de Plesmanstraat uit de bocht waar zij werd aangehouden

VEENENDAAL - In de nacht van vrijdag op zaterdag 10 februari 2018 om 00:42 uur kreeg de politie een melding dat er een persoon tegen een bord van een fastfood restaurant was gereden in Veenendaal en dat er van bestuurder werd gewisseld. Vervolgens gaf de melder door dat de auto met degene die tegen de paal was gereden er vandoor was. De auto reed zonder verlichting en met hoge snelheid.

 

Op de Grote Beer kwam het voertuig de agenten tegemoet en ging er vandoor. Hierbij werd een korte achtervolging ingezet.

 

De bestuurster, 21 jaar oud uit de gemeente Rhenen vloog op de Plesmanstraat uit de bocht waar zij werd aangehouden. De jonge vrouw bleek onder invloed van alcohol, was doorgereden na een aanrijding en bleek ook nog in het bezit te zijn van pepperspray.


De verdachte was op 07 februari 2018 al meegenomen naar het bureau voor het rijden onder invloed en blies als beginnend bestuurder 640 ugl. Haar rijbewijs is ingevorderd en ze mag op de koffie bij de rechtbank om zich te verantwoorden.

Foto's
1/1
Locatie

Headlines