Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:58:24 Veenendaal 33467 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-147

Ambulance 09-147

dinsdag 26 maart 2019

VRIJDAG 09|03

Start to Run begint op 27 maart weer!

Je komt op mooie plekjes bij u in de omgeving en traint onder begeleiding van professionele hardlooptrainers van atletiekvereniging Climax

EDE - Samen met 'medebeginners' ga je zeven weken lang op zaterdagochtend (9.30 uur) en/of dinsdagavond (19.00 uur) hardlopen. Je komt op mooie plekjes bij u in de omgeving en traint onder begeleiding van professionele hardlooptrainers van atletiekvereniging Climax. Dé manier om gezellig, leuk en sportief over die drempel heen te gaan!

 

De eerste training start op dinsdag 27 maart a.s. en begint met een informatie- en kennismaking gedeelte in de Runnersworld winkel in Ede. Hierdoor zal ook de eerste training vanuit de Runnersworld winkel plaatsvinden. De volgende trainingen starten op de accommodatie van atletiekvereniging Climax.

 

Bij de landelijke Start to Run wordt er één keer per week in groepsverband getraind. Climax en Runnersworld Ede verzorgen tweemaal per week een training zonder extra kosten. Je kunt bij ons dus kiezen tussen de zaterdag en dinsdag, maar u kunt ook beide dagen meelopen.

 

Als interesse hebt, vraag bij Runnersworld Ede (Brouwerstraat/Kuiperplein) even naar meer informatie of bel: 0318-610348.

Inschrijven en overige informatie via: www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/climax

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines