Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:07:06 O0797 Norschoten Geb. Klaverweide Klaverweide Barneveld 3773AW 24635 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

dinsdag 26 maart 2019

VRIJDAG 09|03

Burgemeester Verhulst en wethouder Van Huijstee actief tijdens NLdoet

Klussen vrijdag 9 maart en zaterdag 10 maart

EDE - De Edese burgemeester René Verhulst en wethouder Harry van Huijstee doen deze week mee aan het vrijwilligersevenement NLdoet. De wethouder steekt op vrijdag 9 maart en de burgemeester en zijn vrouw op zaterdag 10 maart, op diverse plekken in de gemeente Ede, de handen uit de mouwen.

 

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. De organisatie is in handen van het Oranje Fonds. NLdoet zet de vrijwillige inzet van mensen in de schijnwerpers en stimuleert iedereen een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken voor de samenleving. In Ede is de coördinatie van NLdoet in handen van De Medewerker, het centrum voor vrijwillige inzet in Ede.

Vrijwilligerswerk is van groot belang. Het college van burgemeester en wethouders ondersteunt NLdoet daarom van harte. 'In Ede is de cultuur dat we elkaar helpen', zegt burgemeester René Verhulst. 'Het is sociaal en bovendien leuk om te doen! Daarom ga ik zelf ook aan de slag.'

 

Klussen vrijdag 9 maart en zaterdag 10 maart

Burgemeester René Verhulst en zijn vrouw Desiree Meulenmans gaan zaterdag om 11.00 uur koffie schenken en lunches maken voor cliënten/bewoners van St. Philadelphia Zorg aan de Laan van Kernhem.

Wethouder Harry van Huijstee gaat vrijdag 9 maart om 12.00 uur aan het werk bij de Stichting Houtclub aan de Hoorn in Ede.

 

Informatie

Meer informatie over NLdoet is te vinden via www.nldoet.nl.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines