Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:36:33 Hotel De Klepperman Oosterdorpsstraat Hoevelaken 3871AA 4987 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

vrijdag 18 januari 2019

DINSDAG 03|04

Feestweek voor Huis in de Wei

Het woonzorgcomplex uit Scherpenzeel bestaat namelijk precies 50 jaar

SCHERPENZEEL - Van maandag 9 t/m zaterdag 14 april a.s. is er de hele week feest in het Huis in de Wei. Het woonzorgcomplex uit Scherpenzeel bestaat namelijk precies 50 jaar.  

 

Het Huis in de Wei heeft net een grondige renovatie achter de rug en staat alweer in de startblokken voor een grote feestweek. “De activiteiten zijn met name bedoeld voor onze bewoners, die het geweldig vinden. Ze kijken er enorm naar uit, zoals naar die patatkraam. Hun belevingswereld staat echt centraal”, legt Geralda Gerritsen van het Huis in de Wei uit.      

 

Gevarieerd programma

Op 9 april openen twee ballroomdansers de feestweek en worden gelijk verschillende jubilarissen, vrijwilligers en personeel in het zonnetje gezet. In de middag volgt de officiële opening voor genodigden. Op di. 10 april is een gezamenlijk ontbijt, geserveerd door de lokale Rotary en Lions. Op woe. 11 april kunnen bewoners heerlijk kijken naar Snip & Snap, pannenkoeken eten en naar de ijscokar voor een ijsje. Op do. 12 april komt Doortje Dartel naar de huiskamers van verpleegzorg. Die avond is er een ‘Bonte Avond’ voor bewoners en personeel. Op vr. 13 april staat het aaien van allemaal lieve diertjes centraal én komt Impie uit Scherpenzeel met de patatkraam langs. 

 

Iedereen welkom Open Dag   

De feestweek eindigt op zat. 14 april met de Open Dag (van 10.00 – 11.30) georganiseerd door SWO, kinderopvang LoGé in Huis, Huis in de Wei en dagverzorging de Buitenwei. “We geven rondleidingen in de algemene ruimtes en laten zien hoe het leven hier is. We laten mensen zelf de sfeer proeven en kennismaken met onze activiteiten, zoals bloemschikken en koersballen, en met onze faciliteiten zoals het (buffet)restaurant. Verder vertonen we een mooie film, die mogelijk is gemaakt door een bijdrage van Vrienden van het Huis in de Wei”, zegt Geralda Gerritsen. Iedereen is welkom op de Open Dag.     

 

Zorggroep ENA bestaat uit de woonzorgcentra Nieuw Avondrust (Voorthuizen), Ruimzicht (Barneveld) en Het Huis in de Wei (Scherpenzeel). De bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers staan samen midden in het leven. De betrokken medewerkers zorgen voor een veilige en beschermende omgeving.  Een plek om fijn te wonen én te werken. Het gevoel van samen…

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines