Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:36:33 Hotel De Klepperman Oosterdorpsstraat Hoevelaken 3871AA 4987 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

vrijdag 18 januari 2019

MAANDAG 16|04

Geslaagde feestweek voor bewoners Huis in de Wei

De feestweek werd geopend met een prachtig optreden door twee ballroomdansers

SCHERPENZEEL - De afgelopen week stond volledig in het teken van het 50-jarig bestaan van woonzorgcomplex het Huis in de Wei in Scherpenzeel.  

 

De feestweek werd geopend met een prachtig optreden door twee ballroomdansers. Aansluitend zijn verschillende jubilarissen, vrijwilligers en personeel flink in het zonnetje gezet. Verder was er in de feestweek onder meer een gezamenlijk ontbijt geserveerd door de Rotary, Lions en Rabobank, een film van Snip & Snap, pannenkoeken en een ijscokar, een bezoek van Doortje Dartel, een kleurrijke ‘Bonte Avond’, een aai dag, een patatkraam en op vrijdagavond een avond voor vrijwilligers met de Poortzangers uit Woudenberg.  

 

“Het was écht een week met activiteiten voor de bewoners. Zij hebben enorm genoten. Het gezamenlijk ontbijt bijvoorbeeld viel heel goed in de smaak. Bewoners hebben ons zelfs gevraagd om dit elke week te doen. We gaan hiermee dan ook aan de slag. De Bonte Avond was ook een groot succes en de zaal zat helemaal vol. Bewoners en medewerkers hebben erg veel moeite gedaan, ze waren volledig uitgedost. Sommige ouderen hebben zelfs eigen liedjes geschreven en traden samen met medewerkers op. Ook de patatkraam was een schot in de roos. Onze bewoners genoten zichtbaar van hun patatje in een ouderwetse puntzak en kroket”, blikt Els van Daal, manager Wonen & Welzijn terug.   

 

Open dag   

De zonnige feestweek eindigde met een open dag, georganiseerd door SWO, kinderopvang LoGé in Huis, Huis in de Wei en dagverzorging de Buitenwei. Ruim 100 geïnteresseerden bezochten in de ochtend de locatie aan de Vijverlaan 2. In kleine groepjes werden persoonlijke rondleidingen gegeven om te laten zien hoe het leven in Huis in de Wei is en werd de film getoond over wonen en leven in Huis in de Wei, die speciaal voor deze week is gemaakt.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines