Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:35:27 Amersfoort 20991 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-136

Ambulance 09-136

vrijdag 22 februari 2019

DINSDAG 03|07

Schetsavond speelplek Wilhelminastraat

We horen vooral graag van kinderen en jongeren wat zij belangrijk vinden

BARNEVELD - Op verzoek van bewoners van de Vogelbuurt gaan we een extra speelplek te maken. Het grasveld op de hoek van de Hensjesweg en de Wilhelminastraat is daarvoor de meest geschikte plek. We hebben al veel ideeën voor de speelplek binnengekregen. Met alle inbreng uit de buurt en op basis van het Speelruimteplan hebben de ontwerpers een vlekkenplan gemaakt. U kunt dit vlekkenplan vanaf dinsdag 3 juli bekijken op www.barneveld.nl/speelkaart. U kunt ook een papieren versie aanvragen via telefoonnummer 14 0342.

 

Schetsavond bij de gemeentewerf op maandag 9 juli

Het vlekkenplan laat de indeling van de plek in grote lijnen zien. De exacte invulling willen we graag samen met kinderen en hun ouders bepalen tijdens de schetsavond. De schetsavond heeft de vorm van een gesprek. De schetsavond is op maandag 9 juli tussen 18:00 en 19:30 uur op de gemeentewerf aan de Kallenbroekerweg 121. Als u wilt deelnemen, vragen we u om vanaf de start aanwezig te zijn.

 

U kunt uw mening ook op een andere manier doorgeven

We horen vooral graag van kinderen en jongeren wat zij belangrijk vinden. Als u of uw kind niet aanwezig kan zijn, kunt u uw idee of mening doorgeven dinsdag voor dinsdag 10 juli 2018. Dit kan via onderstaande contactgegevens.

 

Hoe gaat het verder?

Na de schetsavond op de gemeentewerf, maken we het definitieve ontwerp. Zodra dit klaar is, plaatsen we deze op de website. Als u uw mailadres heeft doorgegeven, ontvangt u het ontwerp ter informatie per mail. Dit ontwerp wordt in de tweede helft van 2018 uitgevoerd.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines