Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:24:07 Veenendaal 5800 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-148

Ambulance 09-148

woensdag 16 januari 2019

WOENSDAG 08|08

Inbrekers opgelet! Mobiele alarmsystemen actief in Veenendaal!

Een mobiel alarmsysteem detecteert beweging in de woning via infrarood

VEENENDAAL - De gemeente Veenendaal stelt tientallen mobiele alarmsystemen gratis ter beschikking aan inwoners om persoonlijke eigendommen tijdens de vakantie te beveiligen. Meld uw vakantie via veiligheid@veenendaal.nl als u zo'n systeem wilt gebruiken tijdens uw vakantie.

 

Tijdens de zomervakantie wordt er vaker ingebroken. Reden genoeg om, na het succes van vorig jaar, opnieuw tientallen mobiele alarmsystemen ter beschikking te stellen. Dit systeem werkt preventief en draagt bij aan het op heterdaad betrappen van inbrekers.

 

Gratis gebruik
Gaat u in de maanden juli en augustus met vakantie en wilt u gratis gebruik maken van dit systeem, meld u dan aan via veiligheid@veenendaal.nl o.v.v. naam, adres en telefoonnummer. Aan de hand van alle aanvragen wordt een planning gemaakt.

 

Hoe werkt het?
Een mobiel alarmsysteem detecteert beweging in de woning via infrarood. Bij beweging in de woning krijgt Schipper Security een melding, waarna zij direct een mobiele surveillant naar het adres sturen. Schipper Security staat hierbij rechtstreeks in contact met de politie. Het is een stil alarm dat aan de buitenzijde niet zichtbaar is.

 

Zelf maatregelen treffen
Naast het alert zijn op verdachte situaties is het belangrijk om tijdens uw vakantie uw huis er bewoond uit te laten zien. Denk hierbij aan verlichting met tijdschakelaars en buren die de post uit het zicht leggen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines