Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:24:07 Veenendaal 5800 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-148

Ambulance 09-148

woensdag 16 januari 2019

WOENSDAG 08|08

Inbraakpoging woning Vellerselaan Barneveld

Gelukkig was de woning voorzien van een alarminstallatie waardoor direct bij openen van de voordeur het alarm afging en dit de inbrekers heeft doen vluchten

BARNEVELD - Afgelopen nacht heeft er een inbraakpoging plaatsgevonden bij een woning aan de Vellerselaan in de wijk Veller. Met een mogelijk gedupliceerde sleutel werd de voordeur open gemaakt om naar binnen te gaan.


Gelukkig was de woning voorzien van een alarminstallatie waardoor direct bij openen van de voordeur het alarm afging en dit de inbrekers heeft doen vluchten. De beschikbare camerabeelden uit de omgeving van de woning worden nader bekeken voor meer informatie.


Bij deze woning worden direct maatregelen genomen om een nieuwe poging te voorkomen. Mocht je ook sleutels kwijt zijn of niet zeker zijn of je de enige bent die in het bezit is van de sleutels dan is het zeker de moeite waard om nieuwe cilinders te overwegen.


Laten we met elkaar extra alert zijn, ook nu tijdens de vakantieperiode!

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Headlines