Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:18:58 Ongewenst P Oms-alarm Kuipers Gassen Eemnes Vlierberg Eemnes Prio Eenheid | Bevelvoerders Brandweer Eemnes Utrecht
dinsdag 18 december 2018

DONDERDAG 20|09

Nederwoudseweg vanaf Lunterseweg afgesloten

Veel scholieren maken, om de basis- of middelbare school te bereiken, gebruik van de Nederwoudseweg

BARNEVELD - De gemeente Barneveld sluit met ingang van 1 oktober 2018 de toegang van de Nederwoudseweg vanaf de Lunterseweg. De Nederwoudseweg tussen de Lunterseweg en de bocht met de nieuwe Van Diepeningenlaan komt hiermee te vervallen. Auto- en fietsverkeer moeten – om de Nederwoudseweg te bereiken – met ingang van 1 oktober gebruik maken van de Van Diepeningenlaan.

 

De afsluiting van de Nederwoudseweg en het onttrekken van deze weg aan het verkeer heeft te maken met de realisering van het woonwijkje Nederwoudse Brinken (19 woningen). In het stedenbouwkundig plan van de deelwijk Eilanden-Oost was al rekening gehouden met het opheffen van dit gedeelte van de Nederwoudseweg.


De gemeente Barneveld informeert wijkbewoners, de wijkplatforms De Burgt en Barneveld-Zuid II én het basis- en voortgezet onderwijs. Veel scholieren maken, om de basis- of middelbare school te bereiken, gebruik van de Nederwoudseweg.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines