Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:28:03 Bgv-01 Buitenbrand A27 Li,6 Eemnes 141132 Prio Middel Eenheid | Korpsalarm Brandweer Blaricum GooienVechtstreek
woensdag 22 mei 2019

DINSDAG 04|12

Twee mannen opgepakt na inbraakpoging in Amersfoort

Een derde verdachte kwam later uit de achtertuin van de woning aan de Kwartelstraat en wist helaas te ontkomen

AMERSFOORT - Dinsdag omstreeks 11.20 uur, werd door een oplettende getuige gezien dat een drietal mannen, met een breekvoorwerp, bij een woning stonden aan de Kwartelstraat. De getuige belde vervolgens 112.

 

Agenten die als eerste ter plaatse kwamen zagen een tweetal mannen wegrennen richting de Wiekslag. Op de Wiekslag, ter hoogte van de Pelikaanstraat, konden zij worden aangehouden als verdachte van poging woninginbraak. Een derde verdachte kwam later uit de achtertuin van de woning aan de Kwartelstraat en wist helaas te ontkomen. Hij is gevlucht in de richting van de Liendertsedreef en de Fazantenstraat.

 

Mogelijk heeft u informatie over de derde verdachte of andere bijzonderheden met betrekking tot de poging inbraak? Dan hoort de politie dat uiteraard graag via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan via telefoonnummer 0800-7000.

De derde verdachte had een getint uiterlijk en was geheel in het zwart gekleed. Hij had een fors/dik postuur. Vermoedelijk was hij rond de 18 jaar oud.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines