Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:41:17 Aanrijding Met Letsel Van Dompselaerstraat Barneveld Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
woensdag 22 mei 2019

DONDERDAG 06|12

Toename van het aantal woninginbraken in Veenendaal West

VEENENDAAL - Helaas ziet de politie de afgelopen weken een toename in het aantal woninginbraken in Veenendaal West.

 

Hoort u midden in de nacht breekgeluiden of glasgerinkel in de buurt en u weet niet waar het vandaan komt? Bel 112.
Weet u zeker dat de buren op vakantie zijn maar u hoort toch gestommel in de woning? Bel 112.
Ziet u iemand over een schutting een tuin in klimmen? Bel 112.

 

Kortom, heeft u het vermoeden dat er mogelijk ingebroken wordt of ingebroken gaat worden? Bel svp 112. De politie komt liever een keer te vaak dan te weinig. Probeer signalementen van verdachten te onthouden, kentekens van auto's te noteren en de richting te beschrijven waar naartoe men is weggevlucht.

 

Bij signalementen zijn opvallende zaken het belangrijkste. Bijvoorbeeld iemand heeft sportschoenen aan met een vel roze zool en een jas met gele capuchon. Zulke signalementen helpt de politie enorm in de zoektocht.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Reacties
nanette zegt: spacer
niet alleen in huizen word er ingebroken , je bus /auto is ook niet meer veilig
06-12-18 17:24
Score: 3
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines