Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:50:52 Graag Contact Cellengang Ede Prio Eenheid | Forensisch Arts Ambulance Arnhem GelderlandMidden
vrijdag 24 mei 2019

VRIJDAG 07|12

Auto in Hoogland slaat over de kop en vliegt in brand

De verdenking bestaat dat de vrouw onder invloed van drugs heeft gereden

HOOGLAND - Afgelopen nacht, rond 2:20 uur, werden agenten naar de Bunschoterstraat in Hoogland gestuurd, alwaar de een auto over de kop was gegaan en in brand stond. Ter plaatse zagen agenten dat de bestuurster, een 23-jarige Amersfoortse, zelf al uit het brandende voertuig was geklommen, waarna ze haar verder in veiligheid brachten.


Vanwege mogelijk beenletsel werd zij overgebracht naar het ziekenhuis, waar direct bloed van haar werd afgenomen, omdat de verdenking bestond dat de vrouw onder invloed van drugs had gereden. Daarnaast bleek dat zij met een ongeldig verklaard rijbewijs heeft gereden. Zij zal hiervoor op een later moment gehoord worden.


Later die nacht, omstreeks 04:00 uur, troffen agenten op de Ringweg-Randenbroek een 18-jarige Amersfoorter als bestuurder van een voertuig, waarbij een speekseltest positief uitsloeg op het gebruik van THC. Hij werd aangehouden en ook bij hem werd bloed afgenomen, waarna een rijverbod van 24 uur werd opgelegd.


Beide bloedonderzoeken zijn ingestuurd naar het NFI en het resultaat zal over enkele weken bekend zijn.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines