Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:10:11 Van Rootselaarstraat Nijkerkerveen 3864EW 48819 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

dinsdag 25 juni 2019

MAANDAG 07|01

Meeste inbraken van de afgelopen week in de wijk Leusderkwartier

De inbraken werden voornamelijk gepleegd door middel van het openbreken van een raam met behulp van een breekijzer of schroevendraaier en het ingooien van een ruit

De afgelopen week zijn er 14 woninginbraken opgenomen in Amersfoort waaronder 6 pogingen. De meeste inbraken zijn gepleegd in de wijk Leusderkwartier.

De inbraken werden voornamelijk gepleegd door middel van het openbreken van een raam met behulp van een breekijzer of schroevendraaier en het ingooien van een ruit.


Op zondag 6 januari omstreeks 23:30 uur is er gepoogd in te breken in een woning aan de Van Linschotenstraat. De bewoners hoorden dat er aangebeld werd. Toen zij vanuit hun slaapkamerraam naar buiten keken zagen zij een jongen op een scooter voor hun woning en een tweede jongen die vanaf hun voordeur wegliep en weer achterop sprong. Enkele minuten later hoorden de bewoners gerommel aan de voordeur. Hierop is een van de bewoners naar beneden gegaan en heeft de inbrekers overlopen. De verdachten zijn weggerend in de richting van de Jumbo.

 

Een van de verdachten zag er als volgt uit:
-man,

-ongeveer 16 jaar oud,

-rond gezicht, -licht getinte huidskleur,

-kort donkerkleurig haar,

-ongeveer 1.70 meter lang,

-tenger postuur,

-donkere gewatteerde jas

 

Mocht u getuige zijn geweest van een van deze woninginbraken of heeft u meer informatie over de verdachten, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie