Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:56:32 Roo De, Huisarts Willem De Zwijgerlaan 6713NS Ede 97732 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-107

Ambulance 07-107

woensdag 12 augustus 2020

DONDERDAG 07|02

Amersfoortse jongens aangehouden voor beroving, meerdere vernielingen en wapenbezit

De vernielingen werden gepleegd in oktober en november 2018 bij een sportlocatie in de wijk Vathorst en bij het winkelcentrum aan de Emiclairhof

AMERSFOORT - De politie heeft twee Amersfoortse jongens aangehouden voor een beroving, meerdere vernielingen en wapenbezit. Het gaat om jongens van 15 en 17 jaar oud. Het onderzoek is nog gaande en de politie sluit meer aanhoudingen niet uit.


De vernielingen werden gepleegd in oktober en november 2018 bij een sportlocatie in de wijk Vathorst en bij het winkelcentrum aan de Emiclairhof. De schade bij de sportlocatie liep destijds in de tienduizenden euro's. Bij het winkelcentrum hadden de vernielers het gemunt op winkelkarren en een sigarettenautomaat. Op 27 januari werd een 17-jarige jongen bij hetzelfde winkelcentrum beroofd van een tas. Toen het slachtoffer achter de dieven aanging kreeg hij klappen.

 

Onderzoek in de zaken heeft geleid naar de jongens van 15 en 17 uit Amersfoort. In het huis van de 17-jarige verdachte werden na onderzoek diverse wapens gevonden. Deze zijn in beslag genomen. Onderzoek naar eventuele medeverdachten is nog gaande.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines