Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:22:00 Amersfoort 85571 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

dinsdag 03 augustus 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 08|02

Politie schrijft bekeuringen uit bij diverse controles in de regio

De hoogst gemeten snelheid betrof hier 89 km per uur terwijl 60 toegestaan is

VEENENDAAL / RHENEN / RENSWOUDE - De politie heeft vandaag, vrijdag 8 februari, verschillende controle's uitgevoerd op diverse locatie's.

 

Veenendaal
Op de Slaperdijk verschillende fietsende scholieren aangesproken op hun fietsverlichting. Meestal keurig in orde, alleen als je dan je rugtas voor je voorlicht op het fietsrekje zet heeft het weinig meerwaarde.


Op de Nieuweweg Noord een snelheidscontrole uitgevoerd. In totaal ongeveer 50 passerende auto's, waarvan 2 te hard reden, meer dan 15 km te hard. Beiden bestuurders hebben een bekeuring ontvangen.

 

Rhenen
Op de Utrechtsestraatweg eveneens een snelheidscontrole uitgevoerd. Dit ook nav diverse klachten van omwonenden. Van de 60 passerende auto's hebben 2 bestuurders een waarschuwing ontvangen is 1 bekeuring uitgeschreven voor 15 km te hard.

 

Renswoude
Op de Kooiweg thv de Schalm is ook een snelheidscontrole uitgevoerd. Van de 25 passerende auto's, reden er 4 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid betrof hier 89 km per uur terwijl 60 toegestaan is. De 4 bestuurders hebben allen een bekeuring ontvangen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines