Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:09:12 Brandgerucht Achter De Kamp Amersfoort 090131 Prio Hoog Eenheid | Kazernealarm brand hoofdpost Brandweer...
maandag 16 december 2019

DINSDAG 02|04

Politieauto slaat over de kop bij aanrijding in Amersfoort

Twee agenten liepen licht letsel op en zijn naar het ziekenhuis vervoerd

AMERSFOORT - Op dinsdag 2 april rond 17.30 uur is een politieauto op de kruising Bergenboulevard/Valutaboulevard/Bergpas in botsing gekomen met een personenauto. De politie is op zoek naar getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren.

 

  • De politieauto was op weg naar een melding. De politieauto kwam uit de richting van de Bergpas en wilde op de kruising linksaf slaan richting de Bergenboulevard.
  • De personenauto kwam uit de richting van de Valutaboulevard en wilde linksaf de Bergpas opslaan richting de A1.
  • Op de kruising kwamen de twee auto's met elkaar in botsing.

 

De politieauto is door de botsing over de kop geslagen. De twee politieagenten zijn met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht ter controle en nog diezelfde avond naar huis gegaan. De twee inzittenden van de personenauto raakten gelukkig niet gewond.

 

Help mee met het onderzoek
Het ongeluk gebeurde omstreeks 17.30 uur. Het was op dat moment al erg druk op de kruising. Het tactisch verkeersteam van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die getuigen waren van het onderzoek. Uw informatie kan helpen! Neem contact op met 0900 8844.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines