Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:10:02 (dia) Dirk Ruitenbeekstraat 3864GB Nijkerkerveen 63933 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-111

Ambulance 07-111

donderdag 28 mei 2020

VRIJDAG 12|04

Groot geldbedrag, 374 imitatie horloges en auto in beslag genomen

Uit dit onderzoek kwam naar voren dat de verdachten zich vermoedelijk bezighielden met witwassen en verkoop van Rolex imitatie horloges

AMERSFOORT - De politie Amersfoort is in samenwerking met meerdere disciplines en partners bezig met een onderzoek naar de handel in imitatie horloges. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat de verdachten zich vermoedelijk bezighielden met witwassen en verkoop van Rolex imitatie horloges.

 

Het onderzoek is nog in volle gang, maar donderdagochtend werd al een woning in Amersfoort doorzocht. Er is tijdens de zoeking één verdachte aangehouden. In de woning werd een geldbedrag van 84.375 euro en 374 imitatie horloges, voorzien van het merk Rolex, aangetroffen en in beslag genomen. Naast de zoeking is een luxe auto in beslag genomen.

 

Samen zijn we sterk. Dit onderzoek wordt dan ook door meerdere disciplines en partners gedaan. Echter, het tegengaan van ondermijnende criminaliteit en het weerbaar maken van de samenleving is niet alleen een taak van de politie, maar van de gehele samenleving. Bent u getuige van een verdachte situatie? Ziet u verdacht gedrag of een strafbaar feit gebeuren? Meld het bij de politie. Dit kan ook anoniem!

Foto's
1/3
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines