Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:03:04 Woudenberg 130644 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-139

Ambulance 09-139

dinsdag 10 december 2019

WOENSDAG 01|05

Bewoners van woonzorgcomplex Het Huis in de Wei in Scherpenzeel vieren Koningsdag

Het was de eerste keer dat Het Huis in de Wei Koningsdag op deze manier heeft opgezet

SCHERPENZEEL – De bewoners van woonzorgcomplex Het Huis in de Wei in Scherpenzeel hebben afgelopen vrijdag op feestelijke en sportieve wijze met elkaar Koningsdag gevierd.   

 

Onder het genot van koffie en oranjegebak zongen de bewoners gezamenlijk het 1e couplet van het Wilhelmus. Vervolgens openden bewoner dhr. Honders en manager Wonen & Welzijn Els van Daal met een potje curling de feestelijke dag. Curling was één van de vele leuke bewegingsspelletjes. Ook koersbal, darten, basketbal, blikgooien, sjoelen, ringspel en zelfs zitvolleybal stonden op het programma - zowel binnen als buiten. “Wij doen vandaag wat onze koning Willem Alexander al eerder heeft geïntroduceerd met de Koningsspelen: samen goed eten en actief bewegen. Bewegen is heel belangrijk, maar gezelligheid staat vandaag vooral voorop”, zegt Els van Daal. 

 

140 zakken patat 

Tussen de middag zorgde mobiele patatkraam Impy voor meer dan 140 zakken patat en kroketten, óók voor de bewoners, die op de huiskamers verblijven. In de middag konden de enthousiaste bewoners verder met hun spellen. Er waren immers belangrijke punten te halen om als groep de grote wisselbeker in de wacht te slepen… Alle bewoners hebben sowieso een medaille voor hun prestaties ontvangen. Ter afsluiting kreeg iedereen een zelfgemaakte super gezonde eiwitrijke smoothie.

 

Eerste keer 

Het was de eerste keer dat Het Huis in de Wei Koningsdag op deze manier heeft opgezet. Deze dag is niet alleen georganiseerd door HetHuis in de Wei, ook door vrijwilligers en scholieren, stagiaires, kinderopvang LoGé in huis en tot slot met de professionele hulp van TTCS (Therapie en Training Centrum Scherpenzeel). TTCS heeft overigens ook de beker gesponsord. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde en zonnige dag!    

 

Zorggroep ENA bestaat uit de woonzorgcentra Nieuw Avondrust (Voorthuizen), Ruimzicht (Barneveld) en Het Huis in de Wei (Scherpenzeel). De bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers staan samen midden in het leven. De betrokken medewerkers zorgen voor een veilige en beschermende omgeving.  Een plek om fijn te wonen én te werken. Het gevoel van samen…

Foto's
1/2
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines