Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:52:42 Bgm-04 Bodemverontr. (aantref. Gedumpt Afval) O0161 De Werelt Congreshotel... Prio Middel Eenheid | OvD spoed Brandweer Ede GelderlandMidden
donderdag 28 mei 2020

MAANDAG 13|05

Sieraden en geld gestolen uit woning aan de Zandkamp na babbeltruc

Twee mannen deden zich voor als inspecteurs en hebben zich zo naar binnen weten te praten

AMERSFOORT - De afgelopen week zijn er 8 woninginbraken opgenomen in Amersfoort waaronder 4 pogingen. De meeste inbraken zijn gepleegd in Amersfoort Noord. Zie de bijgevoegde kaarten voor de locaties.


De inbraken van afgelopen week werden vooral gepleegd door middel van cilindertrekken, het ingooien van een ruit en het openbreken van een raam of deur met behulp van een breekijzer of schroevendraaier. De inbraken vonden met name in de avond en nachtelijke uren plaats.


Op vrijdag 10 mei omstreeks 11:00 uur heeft er een babbeltruc plaatsgevonden op de Zandkamp. Twee mannen deden zich voor als inspecteurs en hebben zich zo naar binnen weten te praten en sieraden en geld uit de woning gestolen.


Signalementen
Man 1
Tussen 50 en 60 jaar; ongeveer 175 centimeter lang; blanke huidskleur; Nederlandse afkomst;
breed postuur; donkerblond haar;donkere Trenchoat tot aan de knieën.

 

Man 2
Tussen 50 en 60 jaar; ongeveer 170 centimeter lang; blanke huidskleur; Nederlandse afkomst; breed postuur; donkerblond stekelig haar; roodbruine Trenchoat tot aan de knieën.
Mocht u getuige zijn geweest van een van de genoemde woninginbraken of heeft u meer informatie over de verdachten, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines