Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:37:01 Amersfoort 132298 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

zaterdag 14 december 2019

MAANDAG 03|06

Jubilarissen gehuldigd tijdens jaarvergadering EHBO Vereniging Voorthuizen

Lex van Leeuwen ontving uit handen van de voorzitter Willem Ruitenbeek de zilveren speld met zirkonia uitgereikt voor 25 jaar EHBO-lidmaatschap en lotusslachtoffer.

VOORTHUIZEN - EHBO Vereniging Voorthuizen hield eind mei haar jaarlijkse leden-jaarvergadering. Tijdens deze vergadering werd een aantal jubilarissen gehuldigd.

 

De leden die 10 of 20 jaar bij de vereniging zijn werden in het zonnetje gezet en kregen een oorkonde en een cadeaubon. Lex van Leeuwen ontving uit handen van de voorzitter Willem Ruitenbeek de zilveren speld met zirkonia uitgereikt voor 25 jaar EHBO-lidmaatschap en lotusslachtoffer. Voor Tineke en Frits de Booy, de voormalige beheerders van Het Trefpunt, was er op deze avond nog een extra afscheidscadeau geregeld. Helaas konden zij niet aanwezig zijn, maar het wordt hen nagebracht.

 

Via de Top-10 van postende leden bij evenementen werd een aantal leden bedankt voor hun inzet tijdens evenementen in het afgelopen jaar. Hun wacht als beloning een etentje. Na afloop was er voor de leden en hun partners een gezellig buffet om het seizoen af te sluiten. EHBO Vereniging Voorthuizen vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen weten hoe ze moeten handelen in geval van nood. In het afgelopen seizoen zijn er daarom 2 EHBO-opleidingen en 4 AED opleidingen gegeven. Dit zal komend seizoen worden voortgezet door in oktober weer een EHBO-opleiding te starten.

 

Bent u geïnteresseerd in een EHBO-opleiding, of Reanimatie en AED? Neem dan contact op met secretariaat@ehbovoorthuizen.nl Samen maken we Voorthuizen en omgeving veiliger!

Auteur: EHBO Voorthuizen
Foto's
1/1
Reacties
Linda zegt: spacer
Goed bezig EHBO Vereniging Voorthuizen!
04-06-19 10:23
Score: 1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines