Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:37:01 Amersfoort 132298 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

zaterdag 14 december 2019

WOENSDAG 05|06

Integrale controle op recreatiepark de Goudsberg in Lunteren

De gemeente trof tijdens de controle verschillende personen op het park aan die er bleken te wonen maar niet ingeschreven stonden

LUNTEREN - Dinsdag 4 juni heeft de politie in samenwerking met de Provincie en onder andere de afdeling Belastingen van de gemeente Ede, een grootschalige integrale controle gehouden. Deze controle ging van start in de vroege ochtend en duurde de gehele dag.

 

Tijdens de controle zijn in totaal 4400 Euro aan openstaande vonnissen geïnd, is persoon aangehouden wie nog 162 dagen gevangenisstraf had openstaan en is er een scooter in beslag genomen.

 

De gemeente trof tijdens de controle verschillende personen op het park aan die er bleken te wonen maar niet ingeschreven stonden. De gemeente heeft hier direct actie op ondernomen door hen direct in te schrijven in de Gemeentelijke Basis Administratie.

Foto's
1/1
Reacties
Voskuilen zegt: spacer
Hoezo heeft de gemeente ze ingeschreven? Op wat voor adres van bewoning? Op camping de Goudsberg? Is er niet een bepaalde dame in de gemeente raad die dit soort bewoning ten strengste afkeurd en mensen boetes op laat leggen van 20.000 euro. Zal toch niet waar zijn?
05-06-19 16:59
Score: 25
Edwin Schipper zegt: spacer
Wanneer er bewezen zware delicten plaatshebben op vakantieparken, dan begrijp ik dat gemeenten hard ingrijpen. Maar naar mijn mening moet er onderscheid worden gemaakt tussen misdrijven en overtredingen. Veruit de meeste recreatiewoningen staan het grootste gedeelte van het jaar leeg. Dat zo'n 55000 betalende burgers tegen sterk verouderde regels in een 'recreatie-' woning wonen maakt hen niet automatisch crimineel. De wijze van handhaving is ronduit stuitend en doen sterk denken aan de film 'Das Leben der Anderen' Een realistische verfilming van het leven in de voormalige DDR. Het gedrag van zogenaamde handhavers raakt de persoonlijke levenssfeer en vrijheid enorm. Er lijkt sprake te zijn van een ziekelijke jaloezie. Me dunkt dat bureau handhaving c.s. zich beter kunnen richten op de echte criminaliteit en overlast in de samenleving. Nadere bestudering van enkele juridische stukken -hier en daar op het internet- leert dat gemeenten geen pasklaar antwoord hebben in antwoord op de extra overlast die vaste bewoning van een recreatiewoning met zich mee zou brengen. Het is allemaal actie voor de bühne.
09-06-19 10:56
Score: 1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines