Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:57:49 P (intrekken Alarm Brw) Oms Handmelder O0551 Pieter Pauw Loc. Vilente Costerweg... Prio Eenheid | Brandweer GelderlandMidden (Onbekende code)
vrijdag 06 december 2019

ZATERDAG 15|06

Verdachte van inbraak na achtervolging aangehouden

Het gaat om een 46-jarige man uit Amsterdam

AMERSFOORT - Door de melding van een alerte getuigen kan de politie, in de nacht van vrijdag 14 juni op zaterdag 15 juni, een man aanhouden die verdacht wordt van een inbraak op de Hanzeboulevard. De recherche zoekt getuigen.

 

Rond 00:30 uur komt een melding binnen van een inbraak op de Hanzeboulevard in Amersfoort. Een alerte getuige geeft een goed signalement door van een auto die mogelijk bij de inbraak is betrokken. Een surveillerende agent hoort de melding en ziet al snel de auto rijden. Hij zet de achtervolging in. De auto gaat er vandoor.

 

Achtervolging
Er ontstaat een lange achtervolging over de A1, A27, A12 en de A2. Uiteindelijk rijdt de vluchtauto Amsterdam in en komt tot stilstand tegen een paal op de President Kennedylaan in Amsterdam. In de auto zat één man. Hij is meteen aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Het gaat om een 46-jarige man uit Amsterdam.

 

Getuigen gezocht
De Amsterdammer wordt verdacht van een inbraak in een bedrijfspand aan de Hanzeboulevard. Het onderzoek naar de inbraak gaat verder. De recherche wil graag getuigen spreken die iets afgelopen nacht hebben gezien, rond 00:30 uur, in de omgeving van de Hanzeboulevard. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de recherche van politie Amersfoort door te bellen met 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, kan bellen met 0800 - 7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines