Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:57:49 P (intrekken Alarm Brw) Oms Handmelder O0551 Pieter Pauw Loc. Vilente Costerweg... Prio Eenheid | Brandweer GelderlandMidden (Onbekende code)
vrijdag 06 december 2019

ZONDAG 16|06

Verkeerschaos in Voorthuizen na uitvallen verkeerslichten

Ook de busdienst ondervind hinder van het uitvallen

VOORTHUIZEN - Op de Rijksweg in Voorthuizen zijn zondagmiddag de verkeerslichten bij de wegwerkzaamheden uitgevallen. Dit leide al snel tot een chaos. Volgens buurtbewoners is de chaos rond 13:30 uur ontstaan en na 15:00 uur was er nog niets aan de stoplichten gebeurd.

 

Volgens één van buurtbewoners van de Rijksweg maakt provincie er een potje van. "Donderdagavond zijn de stoplichten geplaatst en vrijwel direct stond het al vast. Zonder overleggen werd mijn oprit laatst al dicht gegooid en kon ik mijn erf niet op. Toen heb ik een andere route genomen (de nieuwe Biezerweg) waar ik officieel niet mag rijden en ik kreeg een bekeuring die ik gewoon moet betalen."

 

Zondagmiddag leidde dit dus tot een flinke chaos. Volgens een buurtbewoner hield een van de stoplichten er even na 13:00 uur mee op omdat er waarschijnlijk in een van de stoplichten kortsluiting ontstond.

Reacties
W. Woortman zegt: spacer
Het mocht zeker weer niets kosten, anders maak je toch een viaduct over een rijksweg.
Ook die nieuwe kruising bij de Baron van Nagellstraat is weggegooid gemeente geld.
Er ligt al een kruising bij de op en afrit van de A1, 200 meter verderop.
Wat kost die kruising met aanleg zijwegen en de stoplichten.
17-06-19 23:45
Score: 1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines