Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:30:01 Amersfoort 54914 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-123

Ambulance 09-123

woensdag 03 juni 2020

ZATERDAG 22|06

Inbreker overlopen in woning aan de Wielewaalstraat

Hij werkte de inbreker met geweld naar buiten, maar toen de inbreker hem bedreigde, kon hij ontkomen

AMERSFOORT - In de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 juni werd een inbreker overlopen in een woning aan de Wielewaalstraat. Hij ontkwam. De politie zoekt getuigen.


Rond 04.40 uur betrapte een bewoner van een woning aan de Wielewaalstraat een inbreker in zijn huis. Hij werkte de inbreker met geweld naar buiten, maar toen de inbreker hem bedreigde, kon hij ontkomen. De bewoner belde direct de politie en met o.a. een politiehond werd gezocht naar de inbreker. Deze is nog niet gevonden.

 

Signalement van de inbreker:

Man, lichtgetint uiterlijk, 1.60-1.70m, sluik halflang golvend haar en een stoppelbaardje. Hij droeg donkere kleding, waaronder een parkajas. De verdachte sprak goed Nederlands met een accent.

 

De politie vraagt getuigen, en mensen die meer weten over deze inbraak, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-9000.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines