Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:30:06 Ben Sikkenlaan 6703JC Wageningen 66199 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-107

Ambulance 07-107

woensdag 03 juni 2020

MAANDAG 24|06

Inzittenden auto in Hoogland veel interesse in de woningen

Bij de controle van dit voertuig troffen agenten inbrekerswerktuigen aan

AMERSFOORT - De afgelopen week zijn er 9 woninginbraken opgenomen in Amersfoort waaronder 3 pogingen.


De inbraken vonden vooral in het weekend en in de nachtelijke uren plaats. De meest gebruikte werkwijze was het openbreken van een raam.


Op vrijdag 21 juni omstreeks 01:43 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie op de Molenweg in Hoogland. Er reed daar een voertuig heel langzaam door de straat en de inzittenden hadden interesse in de woningen. Bij de controle van dit voertuig troffen agenten inbrekerswerktuigen aan. Hierop zijn de inzittenden aangehouden.


Mocht u getuige zijn geweest van een van de genoemde woninginbraken of heeft u meer informatie over de verdachten, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines