Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:34:46 Amersfoort 131877 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-115

Ambulance 09-115

vrijdag 13 december 2019

DONDERDAG 11|07

Smullen en snuffelen in de bieb tijdens Oud Veluwse Markt

De bieb opent haar horecapunt waar bezoekers gezellig een kopje koffie met gebak kan nuttigen of een broodje kan eten

BARNEVELD - Op de donderdagen tijdens de Oud Veluwse Markt van 18 juli t/m 22 augustus van 9.30 tot 17.00 uur is de Bibliotheek nóg meer dan anders een gezellige ontmoetingsplek waar veel te beleven valt. De bieb opent haar horecapunt waar bezoekers gezellig een kopje koffie met gebak kan nuttigen of een broodje kan eten. En men kan snuffelen tussen de meer dan 200 afgeschreven boeken van de Boekenmarkt. Daarnaast biedt het pand plek aan het comité van de Oud Veluwse Markt die de vragen van bezoekers en ondernemers van de markt beantwoorden.

 

Uiteraard kunt u op de donderdagen ook gewoon lid worden (kinderen zijn gratis), zelfstandig uw boeken lenen of inleveren, gebruikmaken van onze computers en printers, een praatje maken of een krantje lezen.

Smullen van huisgemaakt lekkers
Om de bezoekers van de Oud Veluwse Markt en van de Bibliotheek iets extra’s te bieden, opent de Bibliotheek tijdens de OVM haar horecapunt van 9.30 tot 16.00 uur. Elke Lunchroom+ aan de Jan van Schaffelaarstraat verzorgt met haar medewerkers heerlijke koffie, cappuccino en andere drankjes. En u kunt smullen van een smakelijke huisgemaakte appelpunt of cake, een lekker broodje salade of van een van Elke’s bijzondere tosti’s. 

 

Doos vol boeken
Terwijl u lekker geniet van uw koffie met gebak of lunch, kunt u op de begane grond een rondje lopen langs de boekenkraam met meer dan 200 afgeschreven boeken. De boeken voor volwassenen kosten 1 euro, de kinderboeken 50 cent en u kunt zelfs een hele doos vol kopen voor maar 5 euro. Het is alleen mogelijk om contant te betalen.

 

Toeristisch Informatiepunt
Ons Bedrijf heeft in het thema van de Oud Veluwse Markt in de Bibliotheek een kleine fototentoonstelling gemaakt en poppen in klederdracht tentoongesteld waarmee u op de foto kunt. In de Toeristisch Informatiepunt-kraam voor de Bibliotheek, en in de Bibliotheek zelf, vindt u alle streekinformatie en -snuisterijen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie