Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:47:51 B2 Gyneacologie Gelderse Vallei Willy Brandtlaan 6716RP Ede 91875 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

dinsdag 10 december 2019

ZONDAG 11|08

Meisje beroofd en mishandeld op schoolplein in Ede

Het meisje werd meerdere malen tegen haar hoofd en lichaam geschopt

EDE - Op donderdag 8 augustus omstreeks 21:30 uur vond er op het schoolplein van de Godfried Bomansschool aan de Groenendaal in Ede een ernstige mishandeling plaats waarbij van het slachtoffer ook de pinpas en haar telefoon is afgenomen. Daarbij werd het meisje meerdere malen tegen haar hoofd en lichaam geschopt.


De politie is direct met een onderzoek gestart naar de verdachten in deze zaak. Op dit moment hebben zij twee van de drie verdachten aangehouden. De politie is op zoek naar een derde verdachte waarvan inmiddels de identiteit bekend is.


De politie is ook op zoek naar mogelijke getuigen van dit incident. Mocht je iets gezien hebben of heb je informatie die kan bijdragen tot het oplossen van deze ernstige zaak bel dan 0900-8844. Wil je liever anoniem blijven; bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


Dit geldt trouwens ook voor de derde verdachte. De politie weet inmiddels wie je bent en zijn hard op zoek naar je. Mocht je dit lezen of komt dit bericht bij jou terecht; meldt je dan bij de politie.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines