Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:49:46 Amersfoort 80815 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-129

Ambulance 09-129

woensdag 12 augustus 2020

ZATERDAG 07|09

Slachtoffer moet lang op ambulance wachten bij ongeval in Bunschoten

Het slachtoffer lag op zijn buik op straat

BUNSCHOTEN - Op zaterdag 7 september is een bestuurder op een bromfiets aangereden door een auto op de Kuyperstraat in Bunschoten. Het slachtoffer had veel pijn. Het duurde lang tot de ambulance aanwezig was. De ambulance is zonder spoed aangekomen.

 

Omstanders hadden eerste hulp verleend. Een medewerker van het Rode Kruis kwam toevallig voorbij en heeft ook nog geholpen. Deze medewerker was eigenlijk onderweg naar de Visserijdag. Het slachtoffer heeft letsel aan zijn been. Het slachtoffer lag op zijn buik op straat. Deze houding maakte het extra zwaar voor het slachtoffers. Omdat niet bekend was welk letsel die had hebben omstanders gewacht met omdraaien tot de ambulance er was. Het slachtoffer kon omgedraaid worden nadat die pijnstilling heeft gekregen.

 

Het gaat waarschijnlijk om een voorrang fout. Vermoedelijk is het een flinke klap geweest omdat het stuur van de bromfiets helemaal gebogen is. Door het ongeval konden overige automobilisten tijdelijk er niet langs. Fiets en voetgangers hadden geen last van het ongeval. Het slachtoffer is meegenomen naar het ziekenhuis.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines