Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:51:39 Oms Handmelder Stg Amerpoort Loc Nieuwenoord Nieuwenoordlaan Baarn 142131 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Utrechts Land (Lichtrant AC...
dinsdag 14 juli 2020

DONDERDAG 17|10

Politiewagen in botsing met auto op de Utrechtseweg (N237) in Amersfoort

De politieagent in de wagen was onderweg naar een melding

AMERSFOORT - Op donderdagavond 17 oktober is in Amersfoort een politiewagen in botsing gekomen met een andere auto. De bestuurder in de auto, raakte gewond. Het opsporingsteam verkeer onderzoekt de aanrijding.

 

De politiewagen reed om tien uur op de Utrechtseweg (N237) in Amersfoort. De politieagent in de wagen was onderweg naar een melding. Toen de inzet van deze agent bij de melding niet meer nodig was, keerde hij zijn voertuig. Op hetzelfde moment kwam er een auto aanrijden op dezelfde weg vanuit de andere richting. Hierbij ontstond de aanrijding.

 

De bestuurder van deze auto, raakte gewond. De 44-jarige man uit Zeist werd ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel. Hij moest zich onder doktersbehandeling laten stellen, maar vervoer per ambulance was daarvoor niet nodig. De 43-jarige politieagent raakte niet gewond. De beide voertuigen die bij het ongeluk betrokken raakten, zijn beschadigd.

 

Het opsporingsteam verkeer van de politie doet onderzoek naar de aanrijding.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines