Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:06:29 Baarn 55404 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

donderdag 04 juni 2020

ZATERDAG 19|10

Installatiemonteur in Bunschoten voor tweede maal slachtoffer van voertuigbrand

Afgelopen maanden zijn er veel voertuigenbranden geweest in Bunschoten

BUNSCHOTEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag 19 oktober is er aan de Sweelinckstraat in Bunschoten een bestelbusje in brand gevlogen. Het gaat vermoedelijk om brandstichting. Vrijdag 18 oktober was er ook al een voertuigbrand in Bunschoten. De brandweer heeft het gereedschap in het voertuig kunnen redden. De bus heeft veel schade opgelopen door de brand.

 

De eigenaar van de bus is al voor de tweede keer slachtoffer van een voertuigbrand. In mei is zijn bestelbus ook al in brand gevlogen. Deze stond toen op de Chopinstraat. Het slachtoffer is installatiemonteur. Hij heeft zijn bus en gereedschap dus hard nodig om zijn werk te blijven doen. De politie gaat zorgen dat het voertuig weg gesleept gaat worden. Al het gereedschap is uit zijn bus gehaald, zodat die eventueel met een andere bus wel weer aan het werk kan.

 

Mensen die iets verdacht gezien hebben kunnen contact opnemen met de politie. Mensen uit de buurt kwamen kijken bij de brand. Afgelopen maanden zijn er veel voertuigenbranden geweest in Bunschoten. Dit zorgt voor veel onrust bij inwoners. Ze vermoeden dan ook dat er een pyromaan actief is in het dorp.

 

Zie ook:

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines