Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:53:35 Jachthaven Wageningen 66829 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-111

Ambulance 07-111

donderdag 04 juni 2020

MAANDAG 21|10

Ruim euro 2000 voor EHBO vereniging Voorthuizen

Bij Koningsdag, Floralia, Voorthuizen straalt, en vele andere grootte en kleine evenementen binnen en buiten Voorthuizen staan de vrijwilligers klaar om hulp te verlenen wanneer dit nodig mag zijn

VOORTHUIZEN - Afgelopen woensdag heeft de EHBO verenging Voorthuizen het fantastische bedrag van €2041,74 mogen ontvangen uit de RABO Clubsupport.

 

Ieder jaar biedt de RABO bank aan verengingen de mogelijkheid om hun clubkas aan te laten vullen door het verzamelen van zoveel mogelijk ondersteunende stemmen. Dit jaar hebben weer veel leden van de RABO bank hun stem gegeven aan deze, nog steeds groeiende, verenging. Hierdoor kunnen weer veel maatschappelijke evenementen en activiteiten ondersteund worden. Bij Koningsdag, Floralia, Voorthuizen straalt, en vele andere grootte en kleine evenementen binnen en buiten Voorthuizen staan de vrijwilligers klaar om hulp te verlenen wanneer dit nodig mag zijn.

 

Door dit mooie bedrag kan bijvoorbeeld de Oranje Kruis gecertificeerde EHBO opleiding worden verzorgd voor € 195,00 en de Cursus AED/reanimatie voor € 45,00 Naast de gezellige Competentie avonden, waardoor de leden van de verenging hun vaardigheden en kennis oefenen, is er ook de mogelijk dit op een jaarlijkse Competentie dag te doen. Ook het (her-)certificeren voor Kind EHBO en Wandelletsel is mogelijk! Opleidingen worden in het Trefpunt of bij u op locatie georganiseerd.

 

Voor vragen of als u lid wilt worden of eens een proefles wilt bijwonen bij deze gezellige EHBO-verenging, neem dan contact op met [email protected]

Auteur: EHBO Voorthuizen
Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines