Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:29:07 Amersfoort 69967 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-142

Ambulance 09-142

dinsdag 14 juli 2020

DONDERDAG 14|11

Vrouw (85) met brute kracht van haar spullen beroofd op de Batenstein in Ede

De vrouw had zojuist haar boodschappen gedaan in het winkelcentrum Bellenstein

EDE - Woensdagmorgen, 13 november 2019 werd op de Batenstein in Ede een 85-jarige vrouw met brute kracht van haar spullen beroofd.


De vrouw had zojuist haar boodschappen gedaan in het winkelcentrum Bellenstein. Zij was onderweg naar huis, toen er halverwege de Batenstein ineens iemand hard aan haar arm trok. De handtas van de vrouw werd met brute kracht van haar arm getrokken. Zij raakte hierbij gelukkig niet gewond. Vervolgens ging de dader er te voet vandoor en rende in de richting van de Valkenstein.


De dader is een blanke man met blond haar. De man heeft een tenger postuur en droeg op het moment van de beroving een grijze jas met capuchon en had een grijze, strakke broek aan.

 

Het onderzoek is in volle gang en we zijn op zoek naar getuigen van deze brute, laffe beroving. Heb je gisterochtend iets verdachts gezien, of heb je iets gehoord in de omgeving van zowel Batenstein of de Valkenstein flat? Laat het de politie dan snel weten! Bel met 0900- 8844. Anoniem tippen kan natuurlijk ook via M. 0800- 7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines