Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:38:13 Woudenberg 52554 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-111

Ambulance 09-111

donderdag 28 mei 2020

ZONDAG 01|12

Interesse in sensoren om auto-inbraken tegen te gaan?

In onze gemeente Barneveld zijn auto-inbraken een grote ergernis en komen regelmatig voor. Kunnen we hier nog meer aan doen?

BARNEVELD - Na de succesvolle pilot in de gemeente Barneveld met 50 sensoren om auto-inbraken tegen te gaan, gaat vandaag de inventarisatie van start onder alle bewoners van de gemeente Barneveld om te kijken of er voldoende interesse is om voor deze sensoren een leuke actie op te zetten.

 

Als coördinatoren en gemeente Barneveld zijn we van mening dat een succesvolle pilot ook een goed vervolg zou moeten krijgen naar jullie als bewoners, zeker nu de auto-inbraken blijven voortduren.

Voor de belangrijkste informatie over de sensor kan je terecht op onze website www.inbraaksensor.nl.


Op deze website kan je gegevens achterlaten als je interesse hebt en op de hoogte wilt worden gehouden over de sensor/actie. Interesse tonen verplicht je overigens verder nog helemaal tot niets!

Met de leverancier zullen we nog verder in gesprek gaan (op basis van de getoonde interesse) hoe we deze sensor kunnen gaan aanbieden en uiteindelijk ook voor welke actieprijs.

 

Neem gerust een kijkje op www.inbraaksensor.nl en geef uw interesse door via het formulier. Bij voldoende interesse ontvangt u t.z.t. per email een concrete aanbieding waar u vrijblijvend gebruik van kunt maken.

 

Namens de initiatiefnemers, Renzo Kok, Ruben Karrenbeld en Ren√© Oosterom (in samenwerking met de gemeente Barneveld).

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines