Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:06:00 Br Buiten Vinkenbaan Geelgorsstraat Amersfoort 090131 Prio Middel Eenheid | Kazernealarm brand hoofdpost Brandweer...
donderdag 06 augustus 2020

WOENSDAG 04|12

Hennepkwekerij aangetroffen in woning Ede na klacht over henneplucht

Een verdachte is aangehouden

EDE - Dinsdag 3 december kreeg de politie een melding over een henneplucht in de wijk Ede-Noord. De politie heeft een onderzoek ingesteld waardoor ze een woning in beeld kregen waar de henneplucht vandaan kwam.


Woensdagochtend zijn agenten met een machtiging tot binnentreden naar de betreffende woning gegaan. In de woning troffen zij één verdachte aan. Deze is aangehouden. In de woning was een in werking zijnde hennepkwekerij met meer dan 200 planten. Ook was er sprake van diefstal stroom. U kunt zich voorstellen dat dit ook brandgevaar oplevert.


De verdachte mag op het politiebureau een verklaring afleggen. Daarnaast wordt bekeken hoeveel wederrechtelijk verkregen voordeel er is behaald met de kwekerij. Dit zal dan worden teruggevorderd op de verdachte. De kwekerij wordt ontmanteld en vernietigd.


Heeft u een vermoeden van een hennepkwekerij in uw buurt of straat? Ruikt u op een bepaalde plek een henneplucht? U kunt dit melden via 0900-8844. Als u het anoniem wil melden kunt u bellen met 0800-7000. Want u wil dit toch niet in uw eigen straat of wijk hebben?

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines