Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:51:39 Oms Handmelder Stg Amerpoort Loc Nieuwenoord Nieuwenoordlaan Baarn 142131 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Utrechts Land (Lichtrant AC...
dinsdag 14 juli 2020

WOENSDAG 11|12

Opnieuw fietser aangereden op oversteekplaats Vellerselaan

Een scholier werd aangereden door een automobilist

BARNEVELD - Woensdagmorgen rond 7.45 uur was het helaas opnieuw raak bij de oversteekplaats bij de Vellerselaan in Barneveld. Een scholier afkomstig vanaf de rotonde bij de jumbo sloeg linksaf op de oversteek richting De Meerwaarde, en werd daarbij aangereden door een automobilist die de wijk wilde verlaten.


Wat buurtvereniging Veilig Veller betreft is de voortgang om de oversteek van de Vellerselaan aan te pakken, veel te traag; Er is alweer een jaar voorbij! Hoeveel ongelukken moeten er nog gebeuren voordat de oversteekplaats echt aangepakt gaat worden?

Foto's
1/1
Reacties
Verkeersbrigadierrrrrrr zegt: spacer
Wordt het niet eens tijd voor rigoreuze maatregelen ?
Stop onmiddellijk met die domme onlogische verkeerssituaties !
Een fietspad dat een doorgaande weg kruist voorrang geven is vragen om problemen, en vooral schoolgaande jeugd op de fiets neemt ook vaak voorrang waardoor er gevaarlijke en onverwachte situaties ontstaan en dat is gewoon vragen om problemen !
Net zoals met die rare volgorde op een rotonde waar fietsers 2 kanten op mogen rijden !
Natuurlijk is het erg als er iemand aangereden wordt maar daar moet de situatie ook niet om vragen

Dit is gewoon de beste oplossing om dergelijke ongelukken te voorkomen
( dit als antwoord op de vraag van”Wat buurtvereniging Veilig Veller betreft is de voortgang om de oversteek van de Vellerselaan aan te pakken, veel te traag; Er is alweer een jaar voorbij! Hoeveel ongelukken moeten er nog gebeuren voordat de oversteekplaats echt aangepakt gaat worden?
11-12-19 19:49
Score: 110
Reactie van Omwonende heeft een slechte score. Toon reactie
Score: -34
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines