Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:51:39 Oms Handmelder Stg Amerpoort Loc Nieuwenoord Nieuwenoordlaan Baarn 142131 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Utrechts Land (Lichtrant AC...
dinsdag 14 juli 2020

WOENSDAG 01|01

Politie Ede maakt balans op van afgelopen nacht

Negen mensen moeten dit jaar beginnen zonder auto omdat deze in brand gestoken of gestolen is

EDE - Nu de rust weer teruggekeerd is en de kruitdampen verdwenen zijn, heeft de politie de balans opgemaakt van afgelopen nacht. De politie is onder andere bezig geweest met deze zaken:


40 meldingen waarbij vuurwerk overlast is ervaren;
14 branden;
9 brandstichtingen;
1 verkeersongeval;
6 meldingen van geluidsoverlast;
1 vermissing;
9 meldingen van jeugdoverlast;
1 autodiefstal;
2 zware mishandelingen;
2 bushokjes zijn vernield;
2 woninginbraken.

 

Ondanks al deze meldingen hebben de meeste mensen waarschijnlijk een geweldig uiteinde gevierd. Toch zijn er 9 mensen die dit jaar moeten beginnen zonder auto omdat deze in brand gestoken of gestolen is. Ook zijn er twee mensen, die mishandeld zijn, die vast terugkijken op een andere jaarwisseling dan zij van te voren bedacht hadden.

 

Ondanks landelijke campagnes en een groot gedeelde mening dat je van hulpverleners af moet blijven, zijn er toch ook bij ons weer incidenten waarbij hulpverleners bestookt zijn met (zwaar) vuurwerk. Maar liefst zes keer. En dat is zes keer te veel naar onze mening. De brandweer uit Ede komt morgen aangifte doen nadat een blusvoertuig van hun beschadigd is.

 

Mocht je informatie hebben of meer weten over de bovenstaande onderzoeken dan hoort de politie dat graag. Je kan de politie bereiken via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines