Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:21:38 Leusden 100041 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-142

Ambulance 09-142

dinsdag 29 september 2020

VRIJDAG 14|02

Pogingen woninginbraak, vernieling auto en diefstal auto in Veenendaal

De personenauto is van het merk: Toyota, type: Yaris, kleur; wit was voorzien van het kenteken: KR833H

VEENENDAAL - Dinsdag 4 februari is er tussen, 17:00 uur en 20:00 uur gepoogd in te breken in een hoekwoning gelegen aan de Jan Campertweg in Veenendaal.
Verlichting binnen aan: ja.


Tussen woensdag 5 februari, omstreeks 19:15 uur en vrijdag 7 februari, omstreeks 20:50 uur heeft er een poging woninginbraak plaats gevonden in een hoekwoning gelegen aan De Deel. Dit is de enige woning waar de dader(s)daadwerkelijk is/zijn binnen gekomen. Omdat er niets buit gemaakt is, valt ook dit feit juridisch onder een poging woninginbraak.
Verlichting binnen aan: nee.


Tussen donderdag 6 februari, omstreeks 17:00 uur en vrijdag 7 februari ,omstreeks 08:20 uur is aan de Donge een personenauto vernield.


Tussen donderdag 6 februari, omstreeks 23:30 uur en vrijdag 7 februari, omstreeks 08:00 uur is er vanaf het Vingergras een personenauto gestolen. De personenauto is van het merk: Toyota, type: Yaris, kleur; wit was voorzien van het kenteken: KR833H.


Tussen zaterdag 8 februari, omstreeks 19:45 uur en maandag 10 februari, omstreeks 10:15 uur is er gepoogd in te breken in een hoekwoning gelegen aan de Floralaan.
Verlichting binnen aan: nee.


Zaterdag 8 februari is er tussen 11:00 uur en 20:30 uur gepoogd in te breken in een hoekwoning gelegen aan de Frederik Hendrikstraat.

Verlichting binnen aan: nee.

 

Wat de reden is geweest dat het op 3 locaties bij een poging is gebleven, weet de politie niet. Mogelijk heeft de goede staat van het hang-en sluitwerk hier een bijdrage aan geleverd.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines