Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:39:32 Gebouwbrand Dokter Wallerstraat Rhenen 098994 Prio Hoog Eenheid | OvD groep A Brandweer Veenendaal Utrecht
dinsdag 07 april 2020

ZONDAG 23|02

Lange file op A12 vanwege boom over rijbaan

Brandweer Ede was vandaag druk met storm meldingen

GEMEENTE EDE - Op op de A12 richting Arnhem is zondag 23 februari een lange file ontstaan vanwege een boom die over een rijbaan was gevallen. De grote boom veel dwars over wij de rechter rijstroken heen. Al het verkeer moet daarom via de uiterst linker baan passeren. De brandweer en Rijkswaterstaat kwamen ter plekke om de boom van de weg te verwijderen.

 

Brandweer Ede was vandaag druk met storm meldingen. Op de Bosveen in Ede is zondag een grote boom omgewaaid. De doorgang op de weg met daardoor volledig geblokkeerd. De brandweer kwam ter plekke om de boom in stukken te zagen.

 

Door de vele regenval is een fietspad langs de Otterloseweg in Wekerom zondagmiddag veranderd in een zwembad. Het water in naastgelegen sloten kwam zo hoog te staan dat het fietspad langs de Otterloseweg volledig onder water kwam te staan. Omwonenden belde de politie deze komen polshoogte nemen om te kijken wat er met de situatie moet gebeuren.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines