Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:11:07 Wageningen 7489 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-126

Ambulance 09-126

woensdag 20 januari 2021

WOENSDAG 15|04

Oliespoor van honderden meters door Hoogland door kapotte vrachtwagen

Het oliespoor loopt vanaf de afrit van de Rijksweg A1 tot aan de rotonde ter hoogte van de Rondweg-Noord

HOOGLAND - Woensdagmiddag 15 april rond 13.10 uur heeft een kapotte vrachtwagen een spoor van honderden meters olie achtergelaten op de Bunschoterstraat - N199 in Hoogland.

 

Het oliespoor loopt vanaf de afrit van de Rijksweg A1 tot aan de rotonde ter hoogte van de Rondweg-Noord en daar staat de vrachtwagen stil. De motor van de vrachtwagen zou ontploft zijn tijdens het rijden. Na onderzoek bleek er een gat in het motorblok te zijn ontstaan en een onderdeel zou afgebroken zijn. Doordat de vrachtwagen met pech staat is een rijrichting afgesloten en dit zorgt voor de nodige verkeershinder naar de ventweg van de Bunschoterstraat. Op de rotonde ligt zoveel olie dat een rijbaan afgesloten moest worden en politie regelt het verkeer op de rotonde.

 

De brandweer is gekomen in verband met het reinigen van het wegdek. Mogelijk zal een soab-cleaner moeten komen om daarbij te helpen. De veegwagen kwam even zonder water te zitten, waarna brandweer de tank kon vullen. In verband met het reinigen van het wegdek is vanaf de afrit van de A1 tot aan de rotonde met Rondweg-Noord door medewerkers van Provincie Utrecht een rijbaan afgesloten.

 

De vrachtwagen werd afgesleept door een andere vrachtwagen van de garage.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines