Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:48:11 De Klomp 66588 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-126

Ambulance 09-126

donderdag 17 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

MAANDAG 25|05

Vanaf 1 juni is het dragen van een mondkapje in het OV verplicht

Dienstregeling Valleilijn vanaf 31 mei weer normaal

REGIO - Vanaf 1 juni start Connexxion de dienstverlening, in overleg met de Rijksoverheid en andere vervoerders, maximaal op. Vanwege de overheidsmaatregelen ziet deze dienstverlening er anders uit dan normaal.

 

Reis alleen met het OV als het noodzakelijk is!
Let op: vanaf 1 juni is het dragen van een mondkapje in het OV verplicht. Je dient het mondkapje op te zetten voor je instapt en mag deze pas weer afzetten nadat je bent uitgestapt.

 

Het gebruik van mondkapjes wordt per 1 juni in de ov-voertuigen voor reizigers verplicht. De ov-bedrijven roepen reizigers op om ook nu al mondkapjes te dragen. Shawls en andere mondbedekkingen zijn niet afdoende. Reizigers zijn zelf verantwoordelijk om mondkapjes aan te schaffen. Verder op deze pagina lees je de veelgestelde vragen over reizen met een mondkapje.

 

Achterin instappen
Het verzoek aan reizigers in de bus is om via de achterdeur in te stappen én achterin in te checken. Hierdoor verminderen we het aantal contactmomenten tussen reizigers en buschauffeurs. Met deze maatregel proberen we een juiste balans te vinden tussen de gezondheid van onze medewerkers en de dienstverlening aan onze reizigers.

Foto's
1/1
Reacties
Ronald Blijlevens zegt: spacer
Belachelijk. Ik ga niet voor schut lopen. Ik ga er niet aan meewerken. Ik heb mijn NS abonnement daarom opgezegd.

Ik dacht dat het soepeler zou worden maar in plaats daarvan wordt deze gekte steeds erger. En dat terwijl nog nauwelijks mensen op de IC liggen
27-05-20 02:43
Score: 0
Gman zegt: spacer
Inderdaad, erg zwaar overdreven. Ik had nog 7 pakken 3m mondkapjes in de schuur liggen. Deze te koop aangeboden, en overal werd mijn advertentie geblokkeerd en geweigerd.. maar die goedkope troep met een touwtje mag je wel in de winkel kopen!!?? Oplichtpraktijken van de overheid.
27-05-20 23:46
Score: -1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines