Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:51:21 Liftopsluiting Lijsterstraat Amersfoort 090134 Prio Middel Eenheid | Brandweer Amersfoort (Centrum) (Postalarm) Utrecht
donderdag 17 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DONDERDAG 28|05

Kat Pumba in de wijk Vathorst laat zich niet vangen

Met brokjes en een kleed wordt de kat gelokt

AMERSFOORT - Donderdagavond is de brandweer rond 20:45 uur met 3 wagens opgeroepen naar het Bodenmeer. Kat Pumba, 8 maanden oud, was via een kast uit het dakraam geklommen en zat inmiddels op de nok van het dak. Het is zijn tweede avontuur in korte tijd. Hij zit nog onder de antibiotica en pijnstillers na een gevecht met een andere kat.

 

De brandweer probeert hem via een hoogwerker te pakken. Maar de kat gaat vanaf de nok van het dak naar de dakgoot. Vervolgens gaat de kat via de dakgoot naar de buren, en daarna via de nok naar de andere kant van het gebouw. Met brokjes en een kleed wordt de kat gelokt. Met mocht niet baten. De brandweer heeft besloten retour kazerne te gaan. De hoop is dat de kat hierdoor meer tot rust komt en zich later in de avond m.b.v. ladders toch nog laat vangen. Mocht het zelfs vrijdag niet lukken, dan komt de brandweer zaterdag weer langs.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines