Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:12:34 Aanrijding Met Letsel A12 Li,0 Ede Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
vrijdag 30 oktober 2020

DONDERDAG 24|09

36.000 euro voor voedselbanken in corona-tijd

De cheques zijn donderdag 24 september overhandigd aan de voedselbanken in de zes plaatsen waar DoorBrekers een locatie heeft gevestigd

BARNEVELD - Veel gezinnen zijn in de afgelopen maanden flink geraakt door de corona-crisis, waardoor meer mensen een beroep hebben moeten doen op de voedselbank. Daarom heeft DoorBrekers besloten om 25% van hun jaarlijkse zomergift apart te zetten voor de voedselbank, wat resulteerde in een totaalbedrag van €36.000 euro. "We zijn ontzettend dankbaar voor alle mensen in DoorBrekers die zo gul gegeven hebben. Als kerk kunnen we daarmee organisaties ondersteunen die al een groot verschil maken in de levens van mensen. Juist in deze tijd is de voedselbank zo'n organisatie", aldus Peter Paauwe, senior pastor en oprichter van DoorBrekers.

 

De cheques zijn donderdag 24 september overhandigd aan de voedselbanken in de zes plaatsen waar DoorBrekers een locatie heeft gevestigd, waaronder Barneveld. De voedselbanken reageerden enthousiast en hadden dit niet verwacht. "Hier word je stil van. Dit kunnen we ontzettend goed gebruiken, juist in deze tijd waarin we als voedselbank een terugloop zien in het aanbod van producten van supermarkten en restaurants", aldus één van de medewerkers van de voedselbank.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines