Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:26:28 Grieglaan 3862GV Nijkerk 128870 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-111

Ambulance 07-111

dinsdag 20 oktober 2020

VRIJDAG 09|10

Twee voortvluchtige Belgen aangehouden in Rotterdam en Zeist

De 28-jarige man die in Zeist is aangehouden, moet nog tien jaar gevangenisstraf uitzitten en de 29-jarige man die zich in Rotterdam bevond nog acht jaar

ROTTERDAM / ZEIST - De politie heeft donderdag 8 oktober twee voortvluchtige Belgen aangehouden die in België zijn veroordeeld tot tien en acht jaar gevangenisstraf voor ernstige mishandeling en beroving van een taxichauffeur in 2016. De mannen verbleven in Nederland en zijn in een woning in Zeist en Rotterdam aangehouden. De 28-jarige man die in Zeist is aangehouden, moet nog tien jaar gevangenisstraf uitzitten en de 29-jarige man die zich in Rotterdam bevond nog acht jaar.


Het Fugitive Active Search Team Nederland (FASTNL) startte op basis van informatie van FAST België een onderzoek naar de verblijfplaats van de twee voortvluchtigen die in 2019 zijn veroordeeld. De informatie leidde naar de verblijfplaats van de mannen, die Europees stonden gesignaleerd. FASTNL is met twee teams tegelijkertijd overgegaan tot aanhouding. De twee mannen zijn vandaag voorgeleid aan de officier van justitie van het Openbaar Ministerie. België heeft om de uitlevering van de twee gevraagd.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines