Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:37:31 Baarn 7242 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-134

Ambulance 09-134

TAS 7242 Hierden

TAS 7242 Hierden

dinsdag 19 januari 2021

DONDERDAG 15|10

Corona-snelteststraat geopend in Hoogland, binnen een kwartier is de uitslag bekend

Het testen vindt plaats volgens de protocollen en richtlijnen van de GGD en RIVM

HOOGLAND - Donderdagmorgen 15 oktober is de eerste Corona-snelteststraat in de gemeente Amersfoort geopend. In het buitengebied van Hoogland aan de Weerhorsterweg 11 kan iedereen zich, na vooraf te reserveren, zich laten testen of zij drager van het coronavirus zijn. Binnen een kwartier is de uitslag bekend. Het testen vindt plaats volgens de protocollen en richtlijnen van de GGD en RIVM.

 

In samenwerking met en onder supervisie van de GoedGezondGroep wordt de Abbott-sneltest gebruikt in de snelteststraat in Hoogland om te achterhalen of er sprake is van Covid-19. Via de website coronasneltestamersfoort.nl kan een afspraak voor een sneltest worden gemaakt. De kosten zijn 120 euro per test.

 

Als iemand klachten heeft of in contact is geweest met een besmet persoon en zich via een reguliere teststraat laat testen op Covid-19 met een PCR-test, welke door de GGD wordt uitgevoerd, duurt het dagen voordat er zekerheid is. Vele gezinnen zitten dan dagen in onzekerheid en moeten misschien onnodig in quarantaine. Kinderen kunnen niet naar school en volwassenen kunnen niet werken.

 

Vele bedrijven, supermarktketens, maar ook televisiepresentatoren en acteurs maken gebruik van een PCR-sneltest. Iedereen die meteen wilt weten of ze besmet zijn geraakt met het coronavirus, kan hier terecht.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines