Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:01:25 Amersfoort 126200 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-118

Ambulance 09-118

dinsdag 01 december 2020

ZONDAG 18|10

Kat klem tussen balken op bouwplaats aan de Nederwoudseweg in Barneveld

De brandweer en medewerkers van de dierenambulance hebben het beestje bevrijd en opgevangen

BARNEVELD - Zondagavond 18 oktober rond 19.15 uur werd de dierenambulance Putten Barneveld gebeld voor een kat in problemen aan de Nederwoudseweg in Barneveld.

 

Passanten hoorden vanaf de weg een klaaglijk geluid vanaf een bouwplaats. Na onderzoek bleek er een kat tussen betonnen balken klem te zitten. De medewerkers van de dierenambulance hebben geprobeerd om één van de betonnen balken op te schuiven om zo bij het dier te kunnen, echter bleken de balken zo zwaar te zijn dat er zelfs met vier personen geen beweging in te krijgen was. Daarop is de brandweer gevraagd om hulp.

 

Na het stabiliseren van de balken is met een hydraulische spreider ruimte gemaakt om de kat te kunnen pakken. De kat was gelukkig voorzien van een geregistreerde chip en bleek in woonwijk De Burgt te wonen. Het beestje is na contact met medewerkers van de dierenambulance door zijn baasje opgehaald. Het dier raakte niet gewond tijdens zijn avontuur, maar was wel erg gestrest.

Video's
Reacties
Kattenhouder zegt: spacer
is met het thuisbezorgen van de kat ook een rekening van alle gemaakte kosten aan de eigenaar van de kat gegeven ? hulpverlening zoals brandweer etc. is niet voor dergelijke zaken bedoeld of snappen sommige mensen dit zo langzamerhand nog steeds niet !
19-10-20 10:27
Score: 47
Reactie van Maurice heeft een slechte score. Toon reactie
Score: -35
kattenhouder zegt: spacer
Maurice,
zo ver heen zijn sommige mensen dus,
erg triest om je kind met een kat te vergelijken
hulpverlening is toch voor totaal iets anders bedoeld
22-10-20 10:06
Score: 26
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines