Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:43:29 Oms Brandmelding Zc Sherpa Zandheuvelweg Baarn 142131 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Hilversum (Dienstwisselcode Beroeps)
donderdag 28 januari 2021

MAANDAG 30|11

Brandweer staat klaar met brandslang in Bunschoten, bewoner doet verbaasd de deur open

De brandweer was opgeroepen voor een brand op de zolder van een woning aan de Leeuwerik

BUNSCHOTEN - Op zondag 29 november rond 22:44 uur is de brandweer opgeroepen voor een brand op een zolder van een woning aan de Leeuwerik in Bunschoten. Twee politiewagens waren snel aanwezig en zijn meteen gaan zoeken naar een mogelijke brandhaard. Ze hebben bij de woning van de melding op de ramen lopen bonken.

 

Een bewoner deed verbaast de deur open. Ondertussen was ook de brandweer aangekomen. Brandweerlieden hadden meteen een lange slang uitgerold, die de zolder zal kunnen bereiken. Uiteindelijk bleek de inzet van de brandweer niet nodig. Volgens een brandweerman ging het om loos alarm. Uit de schoorsteen van de woning kwam wel veel rook. Ook de opgeroepen hoogwerker uit Amersfoort kon weer retour.

 

Voor de brandweer was dit hun eerste uitruk in hun nieuwe brandweerpakken. Nog niet alle brandweerlieden hebben al een nieuw pak ontvangen. De nieuwe pakken bevatten extra opvallende reflectiestrepen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines